Werken bij U-center

Vacature medewerker bediening

Kun jij goed omgaan met mensen en kun je handig en vakkundig uitserveren? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gastvrije medewerker voor in onze bediening. Interesse? Solliciteer snel!

Solliciteer direct
medewerker bediening bij U-center

Over U-center

U-center is een gespecialiseerd klinisch behandelcentrum voor nationale- en internationale cliënten die te maken hebben met meervoudige psychische problemen. Door onze unieke, multidisciplinaire aanpak kunnen we onze cliënten optimaal begeleiden in hun eerste stappen naar een succesvolle herintegratie in de samenleving. Dit behandeltraject duurt doorgaans zes tot zeven weken, gevolgd door een ambulant traject van acht weken.

Ons behandelcentrum is gelegen in het prachtige Zuid-Limburgse Heuvellandschap. Deze unieke locatie draagt in belangrijke mate bij aan zowel het werkgeluk van onze medewerkers als het behandelresultaat van onze cliënten. Er is bij U-center ruimte voor ambitieuze behandelaren die verder willen bouwen aan een effectief behandelaanbod en die het leuk vinden om mee te denken in het optimaliseren van behandeling.

Over de functie

Als medewerker bediening verzorg je samen met je collega's ervoor dat onze cliënten in een prettige en huiselijke sfeer kunnen genieten van de versbereide gerechten. Na je dienst zorg je ervoor dat alles weer perfect schoon, opgeruimd en netjes is. Ook verricht je verschillende schoonmaakwerkzaamheden zoals de afwas en het schoonmaken van de tafels. De werkzaamheden zijn afwisselend met vroege, middag en avonddiensten. Je werkt samen met collega’s in een hecht en gezellig team.

Over jou

 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt relevante en aantoonbare werkervaring in de horeca.
 • Je hebt goede sociale vaardigheden en je haalt er voldoening uit om cliënten op een gastvrije, vriendelijke en professionele manier te bedienen.
 • Je beschikt over goede communicatie vaardigheden zowel in Nederlands als Engels.
 • Daarnaast ben je stressbestendig en kun je zelfstandig werkzaamheden verrichten.
 • Je bent flexibel, de werktijden liggen tussen 06:30 uur en 20:30 uur.

Wat bieden wij jou

 • Een jaarcontract tussen de 24 tot 32 uur per week.
 • Je mag rekenen op een marktconform salaris o.b.v. de horeca cao (FwG V), minimaal €2.093,41 en maximaal €2.524,17 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder reiskostenvergoeding, bedrijfsfitness en een goede pensioenregeling via PH&C).
 • Je werkt op een unieke, groene plek en je kunt op bepaalde tijden gratis gebruikmaken van het zwembad en de fitnessruimte.
 • Teamspirit is kenmerkend voor werken bij U-Center.

Solliciteer direct

Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Kimberly Schröder, Recruiter, T 06 82 37 54 59. Wil je direct solliciteren? Vul dan het online sollicitatieformulier op onze website vóór vrijdag 16 juni 2023 in. Of stuur je sollicitatie per e-mail naar hrm@u-center.nl.

Solliciteer