Contact

Direct in gesprek met professionals

De medewerkers van het communicatie center staan voor je klaar!

Je kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 20.00 uur via ons gratis telefoonnummer 0800-2224446. Natuurlijk mag je ons ook mailen of een terugbelverzoek indienen. Wil je je al direct aanmelden? Ook dat is mogelijk!

Neem nu contact op

Je kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 20.00 uur via ons gratis telefoonnummer 0800-2224446. Natuurlijk mag je ons ook mailen of een terugbelverzoek indienen. Wil je je al direct aanmelden? Ook dat is mogelijk!

Neem nu contact op

Contactgegevens

Behandelcentrum (voor Nederlandstalige cliënten)

Julianastraat 23a (tevens postadres U-center)
6285 AH Epen
Nederland
Let op! Vanaf augustus 2020 hebben wij twee behandelcentra aan de Julianastraat in Epen. Je bent welkom op Julianastraat 23A, herkenbaar aan de zuil met het groene logo. Klik hier voor een kaartje van de straat.

Telefoon receptie: 043-4559109*
*Voor spoed is de receptie 24/7 bereikbaar

Contactgegevens
Telefoon: 0800-2224446
Telefoon internationaal: +31343556400

Routebeschrijving

Contactgegevens

U-center International (voor Engelstalige cliënten)

Julianastraat 22
6285 AJ Epen
Nederland

Contactgegevens
Telefoon internationaal: +31343556400
E-mailadres: comcenter@u-center.nl
*Bereikbaar op werkdagen: 09.00 - 20.00 uur

u-center.eu

U-center International Behandelcentrum

Contactgegevens

Communicatie center & ondersteunende afdelingen

De Horst 1
Landgoed de Horst, Gebouw Vossesteijn 7
3971 KR Driebergen
Nederland

Contactgegevens
Telefoon: 0800-2224446*
Telefoon internationaal: +31343556400
E-mailadres: comcenter@u-center.nl
*Bereikbaar op werkdagen: 09.00 - 20.00 uur

Routebeschrijving

Communicatie center

De medewerkers van het communicatie center staan van maandag t/m vrijdag voor je klaar van 09.00 uur tot 20.00 uur. We vinden het heel belangrijk dat je direct inhoudelijk gehoord en geholpen kunt worden. Daarom werken er bij ons alleen maar deskundige medewerkers aan de telefoon. Ze stellen zich graag voor.

Frontoffice manager

Annemiek van der Jagt

Mijn naam is Annemiek van der Jagt. Mijn achtergrond is communicatie- en informatiewetenschappen en hotel & bedrijfsmanagement. Zeer diverse studies, maar ik merkte dat ik energie kreeg van het creëren van een gastvrij en welkom gevoel. Mijn energie en passie haal ik dan ook uit contact met cliënten en naastbetrokkenen en door hen op een prettige en betrokken wijze te begeleiden door onze aanmeldprocedure wat voor hen vaak een grote stap is. Ik werk nu als frontoffice manager in Driebergen waar ik me – naast het dagelijkse werk op het communicatie center - vooral zal bezighouden met het verbeteren van de cliëntbeleving.

Coordinator Relations

Magda van Nellestijn

Mijn naam is Magda van Nellestijn. Ik werk sinds 2015 bij het communicatie center, waar ik mij helemaal op mijn plaats voel. Ik heb de eerste tien jaar van mijn carrière in de verpleging gewerkt, zowel in Nederland als in Saoedi-Arabië. Daarna heb ik in het buitenland (Bahrain, Verenigde Arabische Emiraten en Engeland) verschillende functies in de dienstverlenende en commerciële sector gehad. Alle ervaring die ik heb opgedaan komt bij U-center goed van pas, en dat geeft veel voldoening . In het bijzonder houd ik mij bezig met onze internationale aanmeldingen – van intake tot opname.

Medewerker communicatie center

Augèle van Heiningen

Mijn naam is Augèle van Heiningen. Sinds 2019 werk ik met veel plezier bij U-center. Ik ben de eerste 30 jaar van mijn carrière werkzaam geweest in een tandartspraktijk en ziekenhuis. De gezondheidszorg ligt mij na aan het hart. Bij U-center kan ik met mijn achtergrond als coach, cliënten helpen de eerste belangrijke stap te nemen om zich aan te melden. Ik sta cliënten dan graag te woord en ik bied ze de eerste reikende hand van aanmelding tot opname.

Quote medewerker

Het mooie van mijn werk bij het communicatie center is dat ik cliënten de eerste handreiking kan geven.

Augèle van Heiningen - Medewerker communicatie center

Psycholoog

Jordy Visser

Mijn naam is Jordy Visser. Na mijn masteropleiding Klinische Neuropsychologie heb ik gewerkt bij verschillende bedrijven in de communicatie en nieuwe media. Sinds 2016 werk ik met veel plezier bij het communicatie center van U-center. Het is fijn om te merken dat mijn achtergrond in de hulpverlening goed te combineren valt met mijn ervaring in de communicatie. Mocht u zich aanmelden dan begeleid ik u het gehele proces van aanmelding, screening, tot het plannen van de opname. Belangrijk hierbij vind ik de persoonlijke aandacht en het meedenken met cliënten die vaak in een lastige fase in hun leven zitten.

Medewerker communicatie center

Florien Petersen - de Raadt

Mijn naam is Florien Petersen. Sinds 2015 werk ik voor U-center als medewerker van het communicatie center. Ik voer dagelijks telefonisch intakegesprekken. Het gevoel dat je iemand kunt helpen bij het vinden van de juiste hulpverlening, geeft me veel voldoening. Ik heb twee studies afgerond, Opleidingskunde en Fotografie. Tijdens deze eerste opleiding heb ik me voornamelijk gefocust op hoe volwassenen leren binnen organisaties en hoe ik mensen kan begeleiden in hun leerproces. Dat begeleiden spreekt me ook in deze functie erg aan. Ik hoop nog lang met veel plezier binnen U-center te mogen werken.

Medewerker communicatie center

Gerda Vellekoop

Mijn naam is Gerda Vellekoop en ik werk sinds  2019 bij U-center. Nadat ik jaren werkzaam ben geweest in een commerciële omgeving, heeft een verscheidenheid aan ervaringen in mijn eigen leven er toe geleid dat ik begin 2019 mij ben gaan oriënteren naar een baan in de GGZ. Het gegeven dat bij U-center zonder enig oordeel de mens centraal staat en we samen met collega’s en cliënten toewerken naar een nieuwe way of life en mogelijk herstel, maakt dat mijn privé en werk meer dan ooit in balans is.

Medewerker communicatie center

Miriam de Vries

Mijn naam is Miriam de Vries. Sinds 2019 werk ik met veel plezier bij U-center. De eerste tien jaar van mijn loopbaan heb ik in de uitzendbranche gewerkt, onder andere als manager en trainer/coach. Daarna heb ik bewust de overstap gemaakt naar de ggz, omdat ik meer vanuit mijn hart wil werken. Hier heb ik vooral als coördinator gewerkt waarbij ik cliënten opleidde tot ervaringsdeskundigen en hen begeleidde om zich in te zetten voor andere cliënten. Het geeft me voldoening om met ons team mensen een luisterend oor te bieden, hen te informeren en om mensen te begeleiden tijdens hun aanmeldproces. Het werk bij het communicatie center zie ik als een mooi vervolg, waar mijn werkervaring goed bij van pas komt.

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden