De kliniek

Ons behandelcentrum

Een mooie, rustige plek doet wonderen voor de mentale gesteldheid van een mens. Dat we daar volop rekening mee houden zie je terug in onze kliniek in Epen.

Communicatie center

Communicatie center

Contact met een professional

Wij staan voor je klaar

Wil je meer weten over je verblijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een kliniek die voelt als thuis komen

Je verblijf

Gelegen in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap biedt U-center een plek waar je je direct thuis voelt. Ons behandelcentrum is van alle gemakken voorzien, zodat jij je volledig kunt focussen op herstel. Het volgen van een intensief programma van 6 weken lang betekent ook dat er veel aandacht moet zijn voor kwaliteit en gastvrijheid. Iets wat je overal in de kliniek ervaart dankzij de bijzondere Feng Shui inrichting.

In ons restaurant bereidt de chef-kok met veel aandacht een afwisselend menu met altijd vers bereide gerechten. Naast de serene en ontspannen behandelruimtes dragen ook de fitnessruimte, sauna en zwembad bij aan een ideale omgeving om aan jezelf te werken. Samen met gelijkgestemden die, net als jij, zeer gemotiveerd zijn om écht aan de slag te gaan met jezelf. Maak hier de start van jouw U-turn.

Onze locaties

Het behandelcentrum

Een inspirerende en gastvrije omgeving

De U-center kliniek is gelegen in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap. We bieden cliënten de ideale plek om hard en gemotiveerd aan zichzelf te werken. Een mooie, rustige plek doet wonderen voor de mentale gesteldheid van een mens. Dat we daar volop rekening mee houden zie je terug in ons behandelcentrum.

Clientkamer U-center

Cliënten aan het woord

Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 8,2

Het U-center totaal pakket: de kracht van het groepswerk naast individuele sessies heeft mij zeer geholpen om mezelf en mijn levensroute te hervinden. De betrokkenheid, de kunde én de toewijding, wijsheid, het inlevingsvermogen, de vakkennis, de persoonlijke aandacht, het meebewegen, het “uitlokken”, de confrontatie soms, het dóórvragen, van en met de behandelaars en de vak-therapeuten bleek voor mij een succesformule. Nog regelmatig lees ik in de map met uitgebreide informatie over de diverse therapieën. Ook de prachtige omgeving, het heerlijke eten en het gezien zijn heeft mij erg goed gedaan. Ik kwam binnen in de winter en ging naar huis op een prachtige lentedag: 23 maart 2022. Van harte beveel ik U-center aan als een plaats om te helen.

Lees meer
9,8

Cliënt Depressie Geplaatst op 31 december 2022

De intensieve holistische klinische aanpak van 6 weken gevolgd door een e-health-traject van 8 weken werkt uitstekend bij de aanpak van langdurige en hardnekkige psychische problemen. Ik heb in de 6 weken hier meer geleerd over mezelf en praktische tools aangereikt gekregen dan in diverse therapiëen die ik in de 30 jaar hiervoor heb gevolgd.

Lees meer
8,7

Cliënt Depressie Geplaatst op 16 december 2022

Ik ben verschrikkelijk dankbaar wat U-center mij heeft kunnen bieden. Alles is daar enorm professioneel, de begeleiding, psychologen, psychiaters, omgeving, het gebouw, algemene gezondheidszorg. De hoeveelheid en intensiteit van de zorg is ook super, heel veel op maat gemaakte zorg en super helpende en gestructureerde groepssessies. Ook de luxe is enorm, dit is een leuke bijkomstigheid maar ook zonder deze had mijn beoordeling erg hoog geweest. Ik kan iedereen aanraden een behandeling aan te gaan bij het U-center.

Lees meer
9,7

Cliënt Verslaving Geplaatst op 27 oktober 2022

Een geweldige kliniek om hard aan jezelf te werken. De behandelaars, (socio) therapeuten, service center, koks,en de dames van de schoonmaak geweldig! Behandelaars zijn zeer bekwaam in hun werk,en er is veel overleg met alle disciplines. Ik heb veel geleerd,en alhoewel ik nog niet klaar ben, leer ik langzaam dat ook ik er toe doe en er mag zijn. Geen oordelen of wijzende vingers maar weer terug in eigen kracht!

Lees meer
9,7

Cliënt Depressie Geplaatst op 25 oktober 2022

Professioneel team, persoonlijke aandacht, mooie omgeving en faciliteiten. Eigen bijdrage stevig maar wel de moeite waard. Goed geholpen hier.

Lees meer
9,5

Cliënt Depressie Geplaatst op 23 november 2022

Tijdens de behandeling ben je geen nummer, maar een persoon van vlees en bloed die hulp nodig heeft en ook ontvangt. De betrokkenheid van alle medewerkers is echt hartverwarmend.

Lees meer
8,7

Cliënt Depressie Geplaatst op 13 oktober 2022

U-center in beeld

Waarom helpt deze omgeving jou?

Een intensief programma volgen bij U-center vergt veel motivatie en lef. Als expert op het gebied van meervoudige problematieken begrijpen we jouw situatie volledig. We bieden je al het gereedschap dat je nodig hebt om vanuit je eigen kracht toe te werken naar balans en controle. Met een vast behandelteam realiseer je jouw U-turn. Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!

Neem contact op

Behandeling

Kort & intensief

Tevreden cliënten

84%

Slagingspercentage

> 80%

Onze aanpak

Een nieuw perspectief

Aanmeldprocedure

Start nu met het maken van jouw U-turn

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden