Wanneer kan ik bij U-center terecht?

Onze wachttijd

Wij doen er alles aan om je zo snel en goed mogelijk te helpen. Daarom zijn onze wachttijden voor alle diagnoses minimaal.

"u-center

 • verzekeringen

  Vergoed door de zorgverzekering

  Laat een verzekeringscheck doen Lees meer
 • wachttijd

  Geschatte wachttijd voor cliënten: 3 tot 6 weken

  Laatst geupdate op 17-01-2021 Lees meer
 • tevredenheid

  Cliënten raden ons aan

  Gemiddeld scoren we een 8,2 op cliënttevredenheid Lees meer
"u-center

Behandeling binnen 8 weken

Maandelijkse wachttijden

De wachttijd bij U-center is niet afhankelijk van de gestelde diagnose. U-center biedt een behandeling voor mensen met vrijwel alle klachten, integraal en gelijktijdig. Meer over wie wij behandelen, vind je hier. De wachttijden in dit overzicht (rechts) betreffen de gerealiseerde wachttijden van de afgelopen maand. Dit overzicht wordt maandelijks gewijzigd.

Verwijsbrieven & opnamedatum

We proberen je altijd zo snel mogelijk te helpen. Houd er alsjeblieft wel rekening mee dat we soms afhankelijk zijn van verwijzers. Bijvoorbeeld voor het krijgen van een verwijsbrief en andere documenten. Zodra deze documenten binnen zijn wordt de informatie binnen een aantal dagen door ons team beoordeeld. We bellen je dan meteen terug om een adviesgesprek te plannen. Indien we tijdens het adviesgesprek tot een positieve opname indicatie komen, wordt de datum voor opname meteen gepland.

Vragen?

Ons communicatie center staat elke werkdag voor je klaar van 09.00 tot 20.00 uur. Je krijgt meteen een professional aan de lijn die al je vragen kan beantwoorden.

Neem contact op Neem contact op

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden