Werk mee aan duurzame verandering

Werken bij U-center

U-center is een uitdagende, flexibele en prachtig in het groen gelegen werkgever voor groeigerichte behandelaars en professionals die uitmuntend werk willen leveren in de psychotherapeutische hulpverlening. Wil jij helpen om onze cliënten zo snel mogelijk hun rol in de maatschappij terug te geven? Kom dan ons hechte team versterken! 

Kimberly Schröder

Kimberly Schröder

Direct contact met onze recruiter

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over een vacature of over U-center? Neem direct contact op met onze recruiter.

Werken in een bijzonder team

U-center beschouwt haar behandelaren, kantoormedewerkers en facilitaire medewerkers als ware zorgprofessionals, omdat ieder van hen bijdraagt aan het welzijn en het herstel van cliënten. Werken bij U-center staat sowieso voor veel verantwoordelijkheid en variatie, wat je precieze rol ook is.

Je collega's staan klaar
Dankzij een hechte en zorgende teamgeest onder de collega’s voelen medewerkers van U-center zich veilig, gesterkt en gemotiveerd. Sta je voor een moeilijke beslissing of heb je net een lastig gesprek of een zware dag achter de rug? Bespreek dat in alle vertrouwen met je collega’s, want zij kennen de vaak delicate materie en context van de betreffende hulpverlening net zo goed.

Werk & privé in evenwicht
De hechte sfeer binnen de teams vergemakkelijkt goede onderlinge praktische afspraken, waardoor je een mooie balans tussen werk en privéleven kunt bewaren.

Quote

Wat werken bij U-center als behandelaar uniek (en leuk) maakt, is dat je onderdeel wordt van een intens samenwerkend multidisciplinair team, waarin je ook samen verantwoordelijkheid draagt en veel van elkaar kunt leren.

Dhr. Yaël Smeets - GZ-psycholoog

Multidisciplinaire aanpak u-center

Multidisciplinaire aanpak

Dankzij de unieke, multidisciplinaire en gastvrije aanpak van meervoudige psychische aandoeningen kan U-center haar cliënten optimaal begeleiden in de eerste, meest fundamentele stappen naar een geslaagde herintegratie in de samenleving. Dat gebeurt doorgaans via een intensief klinisch behandeltraject van zes weken, gevolgd door een ambulante behandeling.

Focus op groei
Met een internationale blik en ruime aandacht voor opleidingen en persoonlijke groei timmert U-center actief mee aan de carrière die elke medewerker voor ogen heeft. Zo helpt U-center haar medewerkers zo veel mogelijk voldoening te halen uit hun maatschappelijk erg zinvolle baan.

Stageplaats

Voor 2024 zijn er geen stagemogelijkheden meer bij U-center.

Veelal begeleiden wij stagiaires van de Universiteit van Maastricht. Vanaf 2025 zijn er weer stageplaatsen beschikbaar voor Master studenten Psychologie/Mental Health. De stage loopt van september 2025 tot en met mei 2026 voor drie dagen per week. Er is geen onderzoekstage mogelijk, maar wel een klinische stage met een mogelijkheid tot het behalen van de aantekening testdiagnostiek. Je ontvangt een stage vergoeding en reiskostenvergoeding conform CAO GGZ.Om in aanmerking te komen voor een stageplaats in 2025 dien je zowel Nederlands als Engels te spreken. Je kunt je sollicitatie insturen via hrm@u-center.nl.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze vacatures of wil je een kijkje nemen in ons behandelcentrum in Epen? Neem contact op met onze recruiter via 043-4559109 of via hrm@u-center.nl.

Neem contact op