Werk bij U-center mee aan duurzame verandering

Wil jij helpen om onze cliënten zo snel mogelijk hun rol in de maatschappij terug te geven? Kom dan ons hechte team versterken!

Bekijk de vacatures

Open sollicitatie
Staat de vacature waar jij naar zoekt er niet tussen? Wij staan altijd open voor een ontmoeting met collega’s uit de geestelijke gezondheidszorg. Stuur ons je cv en motivatiebrief via hrm@u-center.nl. We nemen graag contact met je op.

Quote

Wat werken bij U-center als behandelaar uniek (en leuk) maakt, is dat je onderdeel wordt van een intens samenwerkend multidisciplinair team, waarin je ook samen verantwoordelijkheid draagt en veel van elkaar kunt leren.

Dhr. Yaël Smeets - GZ-psycholoog

Werken in een bijzonder team

Alles voor onze cliënten

U-center beschouwt haar behandelaren, kantoormedewerkers en facilitaire medewerkers als ware zorgprofessionals, omdat ieder van hen bijdraagt aan het welzijn en het herstel van cliënten. Werken bij U-center staat sowieso voor veel verantwoordelijkheid en variatie, wat je precieze rol ook is.

Je collega's staan klaar

Dankzij een hechte en zorgende teamgeest onder de collega’s voelen medewerkers van U-center zich veilig, gesterkt en gemotiveerd. Sta je voor een moeilijke beslissing of heb je net een lastig gesprek of een zware dag achter de rug? Bespreek dat in alle vertrouwen met je collega’s, want zij kennen de vaak delicate materie en context van de betreffende hulpverlening net zo goed.

Werk & privé in evenwicht

De hechte sfeer binnen de teams vergemakkelijkt goede onderlinge praktische afspraken, waardoor je een mooie balans tussen werk en privéleven kunt bewaren.

Multidisciplinaire aanpak u-center

Multidisciplinaire aanpak

Dankzij de unieke, multidisciplinaire en gastvrije aanpak van meervoudige psychische aandoeningen kan U-center haar cliënten optimaal begeleiden in de eerste, meest fundamentele stappen naar een geslaagde herintegratie in de samenleving. Dat gebeurt doorgaans via een intensief klinisch behandeltraject van zes weken, gevolgd door een ambulante behandeling.

Focus op groei
Met een internationale blik en ruime aandacht voor opleidingen en persoonlijke groei timmert U-center actief mee aan de carrière die elke medewerker voor ogen heeft. Zo helpt U-center haar medewerkers zo veel mogelijk voldoening te halen uit hun maatschappelijk erg zinvolle baan.

Stageplaats

Veelal begeleiden wij stagiaires van de Universiteit van Maastricht. Ook dit jaar zijn er drie stageplaatsen beschikbaar voor Master studenten Psychologie/Mental Health. De stage loopt van september tot en met mei dit jaar voor drie dagen per week. Er is geen onderzoekstage mogelijk, maar wel is er een mogelijkheid tot het behalen van de aantekening testdiagnostiek. Sollicitaties insturen voor een stageplaats in 2021 is niet meer mogelijk.

Om in aanmerking te komen voor een stageplaats in 2022 dien je zowel Nederlands als Engels te spreken. Vanaf maart 2022 kun je je sollicitatie hiervoor insturen.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze vacatures of wil je een kijkje nemen in ons behandelcentrum in Epen? Stel je vraag direct via het contactformulier. Onze afdeling hrm neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op