Werken bij U-center

Vacature psychiater

Werk je graag met een klinische, doorgaans zeer gemotiveerde populatie?

Cliënten volgen bij ons een intensief behandelprogramma bestaande uit verschillende evidence based behandelingen, waarbij een integrale benadering centraal staat.

"vacature

Cliënten volgen bij ons een intensief behandelprogramma bestaande uit verschillende evidence based behandelingen, waarbij een integrale benadering centraal staat.

Wat houdt de functie in?

Je behandelt (internationale) cliënten met meervoudige psychische aandoeningen en verslavingen. Cliënten volgen bij ons een intensief behandelprogramma, waarbij een integrale holistische benadering centraal staat. Je werkt samen met onze professionele multidisciplinaire teams en bent beschikbaar voor consultatie door onze behandelaren. Je houdt je bezig met intakes, het opstellen en uitvoeren van behandelplannen en diagnostiek. 

Plan een kennismakingsgesprek via tel.nr. 043-4559109
"Vacature

Waar kom je te werken?

U-center is een uniek psychotherapeutisch centrum dat klinische en ambulante behandelingen aanbiedt voor Nederlandse en internationale cliënten met meervoudige psychische aandoeningen en verslavingen. De kliniek bevindt zich in Limburg, in de regio Maastricht, vlakbij de grens van België en Duitsland en breidt dit jaar uit met een tweede kliniek voor internationale cliënten. Tijdens ons behandeltraject werken we samen aan het realiseren van de ‘U-turn’: het punt in het leven van onze cliënten waar écht een verandering plaatsvindt. Het traject bestaat uit een opname van zeven weken en een eventueel ambulant vervolgtraject. De behandeling is erop gericht om de cliënt zo snel mogelijk een rol in de maatschappij terug te geven, zowel in haar of zijn privéleven als op het werk. We bieden het gereedschap dat nodig is om vanuit eigen kracht toe te werken naar balans en controle.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die behandelervaring heeft op het gebied van afhankelijkheids- en burn-out problematiek en stemmings- en angststoornissen. Je hebt affiniteit met psychotherapie en je kunt samenwerken binnen meerdere teams en je kunt protocollair werken. Ook herken je je in de kernwaarden van U-center, te weten: attent, durf, zelfbewust, gedreven en hoogwaardig. Daarnaast ben je, of heb je:

 • big-geregistreerd psychiater;
 • stressbestendig en in staat crisissituaties en andere onvoorziene situaties goed te kunnen hanteren;
 • flexibel - je werkt in beschikbaarheidsdiensten - op onze beide locaties zijn uren beschikbaar;
 • effectief in je mondelinge en schriftelijke communicatie met een goede beheersing van de Nederlandse (ABN) en Engelse taal;
 • goede sociale vaardigheden en sterk empathisch vermogen. Je kunt collega's en cliënten motiveren en stimuleren tijdens de behandeling;
 • je zorgt ervoor dat contacten met cliënten ondersteunend en beschermend zijn. Gericht op het tot stand brengen van inzicht en gedragsverandering.

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij U-center in Epen, een psychotherapeutisch behandelcentrum met een open en inspirerende bedrijfscultuur waar iedereen bereid is elkaar te helpen. Jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Jij krijgt daarom mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen. Wat wij nog meer bieden:

 • een marktconform salaris o.b.v. de ggz-cao (fwg ams);
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling via PFZW;
 • uren in overleg;
 • ams budget;
 • een unieke werkplek in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap;
 • persoonlijk perspectief en goede vakgerichte ontwikkelingsmogelijkheden;
 • tweemaal per jaar een inspirerende medewerkersdag aan de hand van een relevant thema;
 • een restaurant waar je terecht kunt voor o.a. een heerlijke lunch en gratis vers fruit;
 • gratis gebruik van het zwembad en de recent vernieuwde fitnessruimte op bepaalde tijden.

Plan een kennismakingsgesprek

Graag komen we met je in contact over deze vacature. Neem contact op met Claudia Nijssen, medewerker hr via tel.nr. 043-4559109 om direct een kennismakingsgesprek in te plannen. Of solliciteer via hrm@u-center.nl. Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Solliciteer

Wil je graag meer informatie over ons behandelcentrum?

Meld je nu aan voor het webinar 12 augustus om 12.00 uur en chat live met ons.

Aanmelden