Voor wie

Voor mensen met psychische problemen, verslavingen of een combinatie daarvan

 

Tijd voor een nieuw perspectief

Je hebt al meerdere therapieën en diverse hulpverleners gehad, maar ondanks alle hulp voor je depressie, angststoornis, trauma, burn-out of verslaving kom je niet verder. Op dat moment is U-center er voor je. In onze kliniek voor meervoudige aandoeningen werken we niet alleen aan jouw klachten en problemen, maar ook aan de achterliggende oorzaken.

Persoonlijke behandeling
Bij U-center behandelen we de mens, niet alleen de diagnose. Vaak ontstaan problemen niet zomaar en is er sprake van meerdere problemen die verband houden met elkaar. Een depressie of verslaving is ook niet bij iedereen hetzelfde. Wij kijken naar wie jij bent, naar je unieke voorgeschiedenis en situatie en welke behandeling daar het beste bij past. Met aandacht voor gezin, relatie en werk. 

"u-center
 • verzekeringen

  Vergoed door de zorgverzekering

  Laat een verzekeringscheck doen Lees meer
 • wachttijd

  Geschatte wachttijd voor cliënten: 4 tot 5 weken

  Laatst geupdate op 27-10-2020 Lees meer
 • tevredenheid

  Cliënten raden ons aan

  Gemiddeld scoren we een 8,2 op cliënttevredenheid Lees meer

Aandoeningen

U-center biedt een behandeling voor vrijwel alle klachten, integraal en gelijktijdig. Daarnaast leer je vaardigheden en krijg je kennis en gereedschappen die breed inzetbaar zijn om duurzaam je gedrag en leefstijl te veranderen. Er zijn veel soorten psychische klachten en verslavingen, waarvan de ernst en gevolgen uiteenlopend kunnen zijn. De problemen kunnen zich ook op verschillende manieren uiten. Hieronder vind je een overzicht van de meeste voorkomende aandoeningen die we bij U-center behandelen. 

Informatie voor partners en familie

Het grote belang van naastbetrokkenen

Leven met een partner of familielid met psychische problemen of een verslaving is beslist niet makkelijk. Als naastbetrokkene zit je vaak ook met veel vragen en zorgen of ben je overbelast geraakt. U-center biedt hulp en informatie voor partners en familieleden die willen weten hoe ze het beste om kunnen gaan met hun naasten, zonder zichzelf daarbij te vergeten.

Lees meer
"hulp

Onze aanpak

In 2x7 weken een nieuw perspectief

Ons behandelcentrum

De ideale omgeving om aan jezelf te werken

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden