Over U-center

Empowering People

Behandelcentrum sinds 2008

Wie zijn wij?

U-center heeft twee behandelcentra, gespecialiseerd in meervoudige psychische aandoeningen zoals depressies, trauma’s, angststoornissen en verslavingen. We bieden 6 weken klinische behandeling, met aansluitend 8 weken ambulante vervolgbehandeling. Onze klinieken zijn gevestigd in Epen, nabij Maastricht. In Driebergen bevindt zich het communicatie center en twee andere ondersteunende afdelingen.

U-center is volgens een duidelijke structuur georganiseerd met een bestuur en een raad van commissarissen. In onze healing environment vind je deskundigheid, persoonlijke aandacht, gastvrijheid en toewijding. We werken resultaatgericht en onderhouden nauw contact met verwijzers, familie en andere betrokkenen zoals werkgevers. We streven naar een effectief en duurzaam herstel. 

U-center werkt met het GGZ Kwaliteitsstatuut dat in 2016 door Zorginstituut Nederland als professionele standaard is opgenomen in het Kwaliteitsregister. Daarnaast is U-center NEN-EN 15224 gecertificeerd.

Lees meer over onze organisatie

Become U!

Een enthousiast en divers team

Wil jij helpen om onze cliënten zo snel mogelijk hun rol in de maatschappij terug te geven? Kom dan ons hechte team versterken! U-center is een uitdagende, flexibele en prachtig in het groen gelegen werkgever voor groeigerichte behandelaars en professionals die uitmuntend werk willen leveren in de psychotherapeutische hulpverlening.

Bekijk onze vacatures

Samenwerkingen

Onze partners

U-center werkt samen met gereputeerde organisaties, zoals bijvoorbeeld de KNMG en Healthcare for Internationals (H4i). Onze samenwerkingspartners ondersteunen ons en hebben vertrouwen in de hoogwaardige klinisch-therapeutische kwaliteitseisen van U-center. Dit uit zich in bepaalde samenwerkingsvormen.

 

Onze partners
samenwerken met U-center behandelcentrum

Behandeleffect & resultaten

Een goede behandeling is gegrond in de meest actuele kennis. U-center werkt samen met vooraanstaande organisaties om deze kennis te verkrijgen. Daarnaast meten we ook de effecten van onze behandeling middels gevalideerde vragenlijsten.

Lees verder

Clientwaardering bij vertrek kliniek

8,4

Cliëntwaardering einde behandeling

8,0

Anonieme recencies

8,7

Kom in contact met U-center

Heb je een vraag over U-center of wil je met ons samenwerken? Neem contact op met ons communicatie center. Je kunt ons bellen, mailen of een terugbelverzoek indienen.

Neem contact op

Wetenschap

Behandeleffect & resultaten

Become U

Werken bij U-center

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden