Over U-center

Empowering People

Mission Statement

Iedereen kan verder komen!

Zo luidt het motto voor het therapeutisch behandelmodel van U-center. U-center behandelt mensen met klachten op het gebied van depressie, verslaving, trauma, angst, somatoforme stoornissen, eetstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. Wij geloven dat deze klachten het best integraal en gelijktijdig kunnen worden behandeld in een comfortabele omgeving.

U-center wil ervoor zorgen dat cliënten met behulp van een intensieve, therapeutische behandeling na 7 weken kunnen terugkeren in de maatschappij (thuis en/of de werkplek) met nieuwe inzichten, vaardigheden en met meer regie over hun eigen leven.

U-center wil excelleren door de hoogste kwaliteit te bieden. Niet alleen intern in de kliniek, maar ook via een zorgvuldige ambulante vervolgbehandeling. Wij richten ons op mensen met ernstige psychische klachten, die gemotiveerd zijn om hard aan zichzelf te werken middels een intensief en kortlopend programma, zodat zij snel weer hun taken en rollen kunnen oppakken in de maatschappij.

U-center is opgericht in 2008

De organisatie

U-center is volgens een duidelijke structuur georganiseerd met een collegiaal bestuur en een raad van commissarissen. 
In onze healing environment vind je deskundigheid, persoonlijke aandacht, gastvrijheid en toewijding. We werken resultaatgericht en onderhouden nauw contact met verwijzers, familie en andere betrokkenen zoals werkgevers.
U-center werkt intensief samen met Maastricht University. We streven naar een effectief en duurzaam herstel.

Lees meer

Wetenschap

Behandeleffect & resultaten

Een goede behandeling is gegrond in de meest actuele wetenschappelijke kennis. U-center werkt nauw samen met vooraanstaande wetenschappers om deze kennis te verkrijgen. Daarnaast meten we ook de effecten van onze behandeling middels gevalideerde vragenlijsten.

Lees meer

Werken bij U-center

Een enthousiast en divers team

Wil jij samen met ons meewerken aan het realiseren van de U-turn, oftewel het punt waar mensen echt verandering in hun leven gaan ervaren? Neem dan gerust een kijkje in onze vacatures of neem contact met ons op. Bij U-center kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan met diversiteit aan cliënten en collega’s. We bieden je een inspirerende, open en informele bedrijfscultuur met persoonlijk perspectief en vakinhoudelijke ontwikkelmogelijkheden. 

Bekijk onze vacatures

Testimonials

Bekijk hoe cliënten U-center ervaren hebben

Wil je graag meer informatie over ons behandelcentrum?

Meld je nu aan voor het webinar 12 augustus om 12.00 uur en chat live met ons.

Aanmelden