Werken bij U-center

Vacature gz-psycholoog (uren in overleg)

Ben jij een gz-psycholoog die beschikt over voldoende vakmanschap op het gebied van geestelijke gezondheidszorg en wil bijdragen aan de ontwikkeling van een inhoudelijk goed behandelbeleid? Kom dan werken bij ons klinisch behandelcentrum in Epen

Solliciteer direct
"gz-psycholoog

Wat houdt de functie in?

Als gz-psycholoog verzorg je in ons behandelcentrum individuele behandelingen en groepsbehandelingen. Daarnaast voer je ook partner/relatiegesprekken. Afhankelijk van je ervaring bied je onze cliënten (cognitieve) gedrags-, interpersoonlijke-, clientgerichte- en systeemtherapie. Ook behoort tot deze functie het uitwisselen van cliëntgerelateerde informatie en vaststellen of bijsturen van de behandeling in de rol van regiebehandelaar. Ook participeer je in de (dagelijkse) multidisciplinaire overleggen van de Nederlandse en internationale behandelteams.

"Vacature

Waar kom je te werken?

U-center is een uniek psychotherapeutisch centrum dat klinische en ambulante behandelingen aanbiedt voor Nederlandse en internationale cliënten met meervoudige psychische aandoeningen en verslavingen. De kliniek bevindt zich in Limburg, in de regio Maastricht, vlakbij de grens van België en Duitsland en is dit jaar uitgebreid met een tweede kliniek voor internationale cliënten. Tijdens ons behandeltraject werken we samen aan het realiseren van de ‘U-turn’: het punt in het leven van onze cliënten waar écht een verandering plaatsvindt. Het traject bestaat uit een opname van zeven weken en een eventueel ambulant vervolgtraject. De behandeling is erop gericht om de cliënt zo snel mogelijk een rol in de maatschappij terug te geven, zowel in haar of zijn privéleven als op het werk. We bieden het gereedschap dat nodig is om vanuit eigen kracht toe te werken naar balans en controle.

Wie zoeken we?

We zoeken per direct iemand die beschikt over voldoende vakmanschap op het gebied van geestelijke gezondheidszorg en wil bijdragen aan de ontwikkeling van een inhoudelijk goed behandelbeleid. Ook draag je bij aan de effectiviteit en het juist behandelklimaat. Daarnaast herken je je in de kernwaarden van U-center, te weten: attent, durf, zelfbewust, gedreven en hoogwaardig. Verder ben je of heb je:

 • een postdoctorale opleiding tot gz-psycholoog;
 • een big-registratie en agb-code en ben je bij voorkeur lid van beroepsvereniging (als kwalitatief register);
 • relevante ervaring met behandeling van veelvoorkomende psychische ziektebeelden en afhankelijkheidsproblematieken, bij voorkeur in een residentiële setting met multidisciplinaire benadering;
 • goede sociale vaardigheden, een sterk empathisch vermogen en een echte teamplayer;
 • vaardig in cliënten motiveren en stimuleren tijdens de behandeling, alsmede contacten ondersteunend en beschermend laten zijn;
 • gericht op het tot stand brengen van inzicht en gedragsverandering. Ook kun je eventuele weerstand ombuigen;
 • goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden;
 • ook lever je een goede inhoudelijke bijdrage in multidisciplinaire cliëntenbesprekingen en beleidsoverleggen.

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij U-center in Epen, een psychotherapeutisch behandelcentrum met een open en inspirerende bedrijfscultuur waar iedereen bereid is elkaar te helpen. Jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Jij krijgt daarom mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen. Wat wij nog meer bieden:

 • een marktconform salaris o.b.v. de ggz-cao (fwg 65);
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling via PFZW;
 • uren in overleg;
 • een unieke werkplek in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap;
 • persoonlijk perspectief en goede vakgerichte ontwikkelingsmogelijkheden;
 • tweemaal per jaar een inspirerende medewerkersdag aan de hand van een relevant thema;
 • een restaurant waar je terecht kunt voor o.a. een heerlijke lunch en gratis vers fruit;
 • gratis gebruik van het zwembad en de recent vernieuwde fitnessruimte op bepaalde tijden.

Vragen?

Plan een kennismaking

Wil je meer weten of misschien een kijkje nemen in ons behandelcentrum? Neem contact op met HR via tel.nr. 043-4559109 (Claudia Nijssen) of solliciteer direct op deze vacature voor gz-psycholoog via hrm@u-center.nl.

Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Solliciteer direct

Je kunt direct solliciteren op deze functie via het sollicitatie-formulier. Stuur je cv en een motivatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteer direct Solliciteer direct