Video: Hoe behandelt U-center een depressie?

U-center behandelt kort en intensief. De behandeling is erop gericht dat mensen snel hun oude leven kunnen hervatten op een nieuwe manier. We noemen dat ook wel de U-turn.

Programma

Het programma bestaat uit zeven weken klinische behandeling in een voormalig hotel in Limburg, en zeven weken ambulante nabehandeling in de thuisomgeving. Deze methode is innovatief en wordt voortdurend wetenschappelijk onderzocht. Hij is bewezen effectief in de behandeling van depressiviteit of overspannenheid.

Ondersteuning

Tijdens deze eerste zeven weken volg je groepstherapieën, individuele gesprekken en vitaliteitsmanagement. In de tweede zeven weken ben je weer thuis en misschien zelfs al aan het werk. Bij het in de praktijk brengen van wat je hebt geleerd, krijg je alle ondersteuning in de vorm van ambulante nabehandeling. Er is ehealth om op afstand contacten onderhouden met therapeuten, en er zijn terugkomdagen met therapeutische gesprekken. De behandeling van U-center is er dus op gericht om duurzaam en snel te herstellen en terugval te voorkomen. Daarom blijft u-center tot drie jaar na de behandeling de resultaten meten.

Bel
Voor telefonisch contact kunt u bellen met:

0800-222 444 6

Op werkdagen:  09-20.00
Op feestdagen: 10-18.00
 
Mail
Agenda

Weten of het klikt?

Ontmoet onze medewerkers en krijg zekerheid. Bezoek een van de voorlichtingsavonden of een open dag. Kies zelf het moment.

Inschrijven Open Dagen voor professionals

Voorlichtingsbijeenkomsten
voor cliënten
sluiten