U-center Webinar

U-center Webinars & Bijeenkomsten

Wil je meer weten over de aanpak en behandelingen van U-center?

GEPLANDE WEBINARS

U-center organiseert interactieve webinars ter (voorlopige) vervanging van de informatiebijeenkomsten. Met het gemak, de veiligheid en de privacy van thuisblijven (of elders) kun je toch gewoon alle informatie volgen. Tijdens het webinar kun je live chatten met onze medewerkers. Wil je graag meer informatie over U-center? Meld je dan snel aan. 

Meld je aan

U-center organiseert interactieve webinars ter (voorlopige) vervanging van de informatiebijeenkomsten. Tijdens dit webinar hoor je meer over onze behandelaanpak, het aanmeldproces en over ons behandelcentrum.

Tijdens en na het webinar is er ruimte voor al je vragen. Via de live chat kun je vragen stellen aan een van onze collega's. Wil je graag meer informatie over U-center? Meld je dan snel aan. Kun je niet op dit tijdstip? Je kunt de online presentatie op elk moment terugkijken als je je hebt aangemeld voor het webinar via de aanmeldlink.

Aanmelden

Data webinars & live chat

U-center organiseert webinars voor iedereen die meer wil weten over onze behandelingen en aanpak. Ze zijn bedoeld om mensen die zich oriënteren op een behandeling, inzicht te geven in de behandelaanpak van verschillende diagnoses en het effect daarvan. Daarnaast zijn ze geschikt voor iedereen die graag meer te weten komt over U-center of over psychische problemen en afhankelijkheid in het algemeen. 

Bekijk het overzicht onze aankomende webinars hier en schrijf je in.

Inzicht & oriëntatie

Onze aanpak & behandelcentrum

De keuze voor een kliniek is voor de meeste mensen een moeilijk en soms langdurig proces. Om een goed beeld te geven van de werkwijze en de faciliteiten binnen het behandelcentrum in Epen en in de nabehandeling op de vestiging in Driebergen, geeft U-center elke maand live webinars. Met het gemak en de privacy van thuisblijven (of elders) kun je toch gewoon alle informatie volgen.

Wat kun je verwachten?

Veel ruimte voor vragen

De informatiebijeenkomsten zijn kleinschalig. Een medewerker van U-center verzorgt een presentatie waarbij er veel ruimte is voor vragen van de aanwezigen.

  • Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Inloop vanaf 19.15 uur
  • Familie, vrienden, partners en werkgevers zijn ook van harte welkom
  • Gratis en vrijblijvend inschrijven
  • Antwoorden op vragen over behandelingen, faciliteiten, kosten, etc.
  • Privacy wordt gewaarborgd. Het is niet toegestaan om foto’s en video’s te maken

Voor verwijzers of andere zorgprofessionals organiseren wij aparte informatieavonden of open dagen. 

Informatie voor zorgprofessionals

Nog vragen?

Neem contact op

Contact

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden