U-center Webinar

Wil je meer weten over de aanpak en behandelingen van U-center?

GEPLANDE WEBINARS

In verband met de huidige situatie rondom het coronavirus organiseert U-center webinars in plaats van fysieke informatiebijeenkomsten. Houd deze pagina in de gaten voor de meest recente planning. 

Meld je aan

U-center organiseert interactieve webinars ter (voorlopige) vervanging van de informatiebijeenkomsten. Met het gemak, de veiligheid en de privacy van thuisblijven (of elders) kun je toch gewoon alle informatie volgen. Tijdens het webinar kun je live chatten met onze medewerkers. Wil je graag meer informatie over U-center? Meld je dan snel aan. Kun je niet op dit tijdstip? Je kunt de online presentatie op elk moment terugkijken als je je hebt aangemeld voor het webinar via de aanmeldlink.

Aanmelden

Locaties en data

U-center organiseert informatiebijeenkomsten voor iedereen die meer wil weten over onze behandelingen en aanpak. Ze zijn bedoeld om mensen die zich oriënteren op een behandeling, inzicht te geven in de behandelaanpak van verschillende diagnoses en het effect daarvan. Daarnaast zijn ze geschikt voor iedereen die graag meer te weten komt over U-center of over psychische problemen en afhankelijkheid in het algemeen. De bijeenkomsten vinden plaats op verschillende locaties. Te weten op onze eigen vestigingen in Epen en Driebergen. Daarnaast huren we ruimtes in Amsterdam, Zwolle, Leeuwarden en Den Haag, zodat je zelf kunt kiezen welke locatie en datum voor jou het beste uitkomt.

Mei

 • 20 mei om 12.00 uur - Opgenomen U-center Webinar en live chat

Juni

 • 3 juni om 12.00 - Opgenomen U-center Webinar en live chat
 • 17 juni om 12.00 - Opgenomen U-center Webinar en live chat 

Juli

 • 1 juli om 12.00 - Opgenomen U-center Webinar en live chat
 • 15 juli om 12.00 - Opgenomen U-center Webinar en live chat
 • 29 juli om 12.00 - Opgenomen U-center Webinar en live chat

Inzicht & oriëntatie

Onze aanpak & behandelcentrum

De keuze voor een kliniek is voor de meeste mensen een moeilijk en soms langdurig proces. Om een goed beeld te geven van de werkwijze en de faciliteiten binnen het behandelcentrum in Epen en in de nabehandeling op de vestiging in Driebergen, geeft U-center maandelijks informatiebijeenkomsten verspreid over het land. Zowel op onze eigen locaties in Driebergen en Epen, als in Amsterdam, Leeuwarden, Zwolle en Den Haag (ook voor internationale aanmeldingen). 

U-center organiseert sinds kort ook live webinars! Met het gemak en de privacy van thuisblijven (of elders) kun je toch gewoon alle informatie volgen.

Wat kun je verwachten?

Veel ruimte voor vragen

De informatiebijeenkomsten zijn kleinschalig. Een medewerker van U-center verzorgt een presentatie waarbij er veel ruimte is voor vragen van de aanwezigen.

 • Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Inloop vanaf 19.15 uur
 • Familie, vrienden, partners en werkgevers zijn ook van harte welkom
 • Gratis en vrijblijvend inschrijven
 • Antwoorden op vragen over behandelingen, faciliteiten, kosten, etc.
 • Privacy wordt gewaarborgd. Het is niet toegestaan om foto’s en video’s te maken

Voor verwijzers of andere zorgprofessionals organiseren wij aparte informatieavonden of open dagen. 

Informatie voor zorgprofessionals

Nog vragen?

Neem contact op

Contact

Wil je graag meer informatie over U-center? Meld je aan voor het webinar en de live chat.

Aanmelden