Informatiebijeenkomsten en webinars

19:30 - 21:00

U-center informatiebijeenkomsten en webinars

MEDEDELING GEPLANDE INFORMATIEBIJEENKOMSTEN 

U-center gaat binnenkort webinars organiseren! Met het gemak, de veiligheid en de privacy van thuisblijven (of elders) kun je toch gewoon alle informatie volgen. Binnenkort maken we bekend wanneer het eerstvolgende webinar is. 

In verband met de huidige situatie rondom het coronavirus gaan de geplande fysieke informatiebijeenkomsten helaas niet door. Houd deze pagina in de gaten voor de meest recente planning. Zodra wij weer informatiebijeenkomsten organiseren kun je ze op deze pagina terug vinden. Voor vragen kun je contact opnemen met ons communicatie center. 

Locaties en data

U-center organiseert informatiebijeenkomsten voor iedereen die meer wil weten over onze behandelingen en aanpak. Ze zijn bedoeld om mensen die zich oriënteren op een behandeling, inzicht te geven in de behandelaanpak van verschillende diagnoses en het effect daarvan. Daarnaast zijn ze geschikt voor iedereen die graag meer te weten komt over U-center of over psychische problemen en afhankelijkheid in het algemeen. De bijeenkomsten vinden regelmatig plaats op verschillende locaties. Te weten op onze eigen vestigingen in Epen en Driebergen. Daarnaast huren we ruimtes in Amsterdam, Zwolle, Leeuwarden en Den Haag, zodat je zelf kunt kiezen welke locatie en datum voor jou het beste uitkomt.

Maart
In deze maand organiseren wij helaas geen informatiebijeenkomsten.

April
In deze maand organiseren wij helaas geen informatiebijeenkomsten.

Inzicht & oriëntatie

Onze aanpak & behandelcentrum

De keuze voor een kliniek is voor de meeste mensen een moeilijk en soms langdurig proces. Om een goed beeld te geven van de werkwijze en de faciliteiten binnen het behandelcentrum in Epen en in de nabehandeling op de vestiging in Driebergen, geeft U-center maandelijks informatiebijeenkomsten verspreid over het land. Zowel op onze eigen locaties in Driebergen en Epen, als in Amsterdam, Leeuwarden, Zwolle en Den Haag (ook voor internationale aanmeldingen). 

U-center organiseert sinds kort ook live webinars! Met het gemak en de privacy van thuisblijven (of elders) kun je toch gewoon alle informatie volgen. Binnenkort maken we bekend wanneer het eerstvolgende webinar is.

Wat kun je verwachten?

Veel ruimte voor vragen

De informatiebijeenkomsten zijn kleinschalig. Een medewerker van U-center verzorgt een presentatie waarbij er veel ruimte is voor vragen van de aanwezigen.

  • Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Inloop vanaf 19.15 uur
  • Familie, vrienden, partners en werkgevers zijn ook van harte welkom
  • Gratis en vrijblijvend inschrijven
  • Antwoorden op vragen over behandelingen, faciliteiten, kosten, etc.
  • Privacy wordt gewaarborgd. Het is niet toegestaan om foto’s en video’s te maken

Voor verwijzers of andere zorgprofessionals organiseren wij aparte informatieavonden of open dagen. 

Informatie voor zorgprofessionals

Nog vragen?

Neem contact op

Contact

Vragen? We zijn nog steeds bereikbaar. Bel of mail ons gerust.

Neem contact op