U-center Webinar

U-center Webinar

U-center Webinars & Bijeenkomsten

Meld je vrijblijvend aan voor een online webinar en chat live mee.

Geplande webinars

U-center organiseert interactieve webinars ter (voorlopige) vervanging van de informatiebijeenkomsten. Met het gemak, de veiligheid en de privacy van thuisblijven (of elders) kun je toch gewoon alle informatie volgen. Tijdens het webinar kun je live chatten met onze medewerkers. Dit kan door middel van de openbare chat of via de privé-chat. Wil je graag meer informatie over U-center? Meld je dan snel aan. 

Inhoud van het webinar

Tijdens het webinar ontvang je meer informatie over ons behandelcentrum in Epen, onze aanpak en behandelingen. Daarnaast leggen we uit hoe je je kunt aanmelden voor een behandeltraject en welke stappen je doorloopt, voordat je in ons behandelcentrum komt. 

Kun je niet live meekijken?

Dan kun je de replay van het webinar bekijken op een ander tijdstip. Je ontvangt de link naar de replay de dag na de uitzending in je postvak. Of bekijk het overzicht om te zien wanneer de volgende uitzending plaats vindt. 

Data webinars en live chat

U-center organiseert webinars voor iedereen die meer wil weten over onze behandelingen en aanpak. Ze zijn bedoeld om mensen die zich oriënteren op een behandeling, inzicht te geven in de behandelaanpak van verschillende diagnoses en het effect daarvan. Daarnaast zijn ze geschikt voor iedereen die graag meer te weten komt over U-center of over psychische problemen en afhankelijkheid in het algemeen. 

Bekijk het overzicht onze aankomende webinars hier en schrijf je in.

Aanmelden
u-center webinar informatie

Inzicht & oriëntatie

Onze aanpak & behandelcentrum

De keuze voor een kliniek is voor de meeste mensen een moeilijk en soms langdurig proces. Om een goed beeld te geven van de werkwijze en de faciliteiten binnen het behandelcentrum in Epen en in de nabehandeling op de vestiging in Driebergen, geeft U-center elke maand live webinars. Met het gemak en de privacy van thuisblijven (of elders) kun je toch gewoon alle informatie volgen.

Nog vragen?

Neem contact op

Contact

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden