Werken bij U-center

Uithelpen als psycholoog en vakantie vieren!

Ben jij een ervaren (gepensioneerd) psycholoog, gz-psycholoog of psychotherapeut en wil je graag in de vakantieperiode (juni, juli en augustus, voor vier weken aaneengesloten) uithelpen in een multidisciplinair team en bijdragen aan onze toonaangevende zorg? Dan hebben wij voor jou, naast natuurlijk een salaris, een gratis verblijf in één van onze mooie appartementen bij Ons Krijtland.

Solliciteer direct
vacature psycholoog bij U-center

Zuid-Limburg.. je waant je haast in het buitenland

Ook dit jaar wordt het waarschijnlijk niet veel met de vakanties naar het buitenland... Jammer, maar Nederland kan ook heel mooi zijn. Neem nu het Zuid-Limburgse Heuvelland. Je waant je bijna in het buitenland als je er bent. 
In deze mooie omgeving is U-center gevestigd en we bieden je de mogelijkheid om er ook van te kunnen genieten in de vorm van een gratis verblijf in één van onze vakantiehuizen. 

Ben jij een ervaren psycholoog, voor minimaal 24 uur per week beschikbaar en wil je graag in de vakantie periode (juli, augustus en september, voor vier weken aaneengesloten) tijdelijk uithelpen in een multidisciplinair team en bijdragen aan onze toonaangevende zorg? Dan hebben wij voor jou, naast natuurlijk salaris, een gratis verblijf met je gezin in één van de mooie appartementen bij Ons Krijtland.Over U-center

  • U-center is een uitdagende, flexibele en prachtig in het groen gelegen werkgever voor ambitieuze behandelaars en servicegerichte professionals die in een eigentijdse en groeigerichte omgeving uitmuntend werk willen leveren in de psychotherapeutische hulpverlening.
  • Dankzij onze unieke, multidisciplinaire aanpak kan U-center haar cliënten optimaal begeleiden in de eerste stappen naar een geslaagde herintegratie in de samenleving. Dit behandeltraject duurt doorgaans zes weken, gevolgd door een ambulant traject.
  • Dankzij een hechte en zorgende teamgeest onder de collega’s voelen medewerkers van U-center zich veilig, gesterkt en gemotiveerd.
  • Deze sfeer van vertrouwen maakt het ook makkelijker om goede onderlinge praktische afspraken te maken.
  • U-center heeft twee klinieken in het Zuid-Limburgse Epen die op loopafstand van elkaar liggen. Een behandelcentrum voor Nederlandstalige cliënten en een voor internationale cliënten waar de voertaal Engels is.

Quote

Hier mag je zowel als cliënt en als werknemer jezelf zijn en krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Cindy, Psycholoog

Vragen of reageren?

Wil je meer weten of misschien alvast (digitaal) kennismaken? Neem contact op met de afdeling hrm via tel.nr. 043-4559109,via hrm@u-center.nl (Claudia Nijssen) of solliciteer direct op deze vacature.

Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.
De sluitingsdatum is 15 mei aanstaande.

Solliciteer direct

Je kunt direct solliciteren op deze functie via het sollicitatieformulier. Stuur je cv en een motivatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vermeld bij je sollicitatie a.j.b. minimaal één referent met wie wij contact kunnen opnemen.

Solliciteer