Werken bij U-center

Sociotherapeut nacht

Wil jij samen met ons meewerken aan het realiseren van de U-turn, het punt waar mensen echt verandering in hun leven gaan ervaren? Bij U-center kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan met diversiteit aan cliënten en collega’s.

"Sociotherapeut

Wil jij samen met ons meewerken aan het realiseren van de U-turn, het punt waar mensen echt verandering in hun leven gaan ervaren? Bij U-center kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan met diversiteit aan cliënten en collega’s.

De functie

Wat houdt de functie in?

Als sociotherapeut in de nachtdienst ben je vraagbaak voor cliënten en heb je een signalerende functie betreffende cliëntgerelateerde problemen. Jouw vroegtijdige signalering voorkomt dat er crisissituaties ontstaan. Het bewaken van het therapeutisch klimaat staat voorop wat onder meer betekent dat je structuur en veiligheid biedt. Je hebt een belangrijke rol in voorbereidende activiteiten voor de dag- en avonddiensten zoals het uitzetten en controleren van medicatie. Je werkt secuur en rapporteert bijzonderheden, welke je ook aan de collega’s overdraagt.

Je draagt bij aan de missie van U-center, door de klachten en symptomen van de cliënten tot hanteerbare proporties terug te brengen en hen perspectief in hun leven te laten ontdekken, zodat ze het leven ten volle kunnen (be)leven vanuit zichzelf.

Locatie: Kliniek te Epen

Wij zijn op zoek naar een ondernemende sociotherapeut voor de nachten

We zoeken iemand die beschikt over voldoende vakmanschap op het gebied van geestelijke gezondheidszorg, om hierdoor bij te dragen aan een inhoudelijk kwalitatief goed behandelbeleid. Ook herken je je in de kernwaarden van U-center, te weten: attent, durf, zelfbewust, gedreven en hoogwaardig.

> Kandidaten beschikken over een afgeronde MBO/HBO opleiding verpleegkunde met affiniteit in de GGZ en bij voorkeur een BIG registratie.
> Kennis, inzicht en ervaring in groepsdynamica in een psychotherapeutische omgeving.
Stressbestendig en in staat crisissituaties en andere onvoorziene situaties goed kunnen hanteren.
Een effectieve, mondelinge en schriftelijke communicatie met een goede beheersing van de Nederlandse (ABN) en Engelse taal.
Goede sociale vaardigheden en sterk empathisch vermogen.

Wat bieden wij?

U-center is een psychotherapeutisch centrum dat klinische en ambulante behandelingen aanbiedt voor Nederlandse en internationale cliënten met meervoudige psychische aandoeningen en verslavingen. Tijdens ons behandeltraject, bestaande uit een opname van zeven weken en een ambulant vervolgtraject, werken we samen aan het realiseren van de ‘U-turn’: het punt in je leven waar écht een verandering plaatsvindt! De behandeling is erop gericht om de cliënt zo snel mogelijk een rol in de maatschappij terug te geven. Zowel in haar of zijn privéleven als op het werk. We bieden het gereedschap dat nodig is om vanuit eigen kracht toe te werken naar balans en controle.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Bij ons kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan met diversiteit aan cliënten en collega’s!
  • Een inspirerende, open bedrijfscultuur
  • Persoonlijk perspectief en goede vakgerichte ontwikkelingsmogelijkheden
  • Tweemaal per jaar een inspirerende medewerkersdag
  • Reiskostenvergoeding
  • Uitstekend pensioen via PFZW
  • Daarnaast bieden wij een goed salaris o.b.v. de GGZ cao (FG 45/50, € 1.843,00 - € 3.467,00 afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring).

Meer weten en solliciteren?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Astrid van Meeuwen, Business Unit manager via tel: 043-4559109. Een uitgebreide functiebeschrijving sturen we graag op verzoek toe. Liever 'live' kennismaken en ons unieke behandelcentrum bekijken? Dat kan uiteraard ook. Neem hiervoor contact op met de afdeling HRM (hrm@u-center.nl). Jouw reactie/sollicitatie zien we graag tegemoet! Je kunt deze richten aan de HR-manager, Jos Lemeer, via hrm@u-center.nl. Vermeld bij je solliciatie a.u.b. minimaal één referent waarmee wij contact kunnen opnemen.

Mail naar HRM

Kom naar een van onze informatiebijeenkomsten!

Meer info