Werken bij U-center: Become U!

Vacature regiebehandelaar

Ben jij een psychotherapeut, klinisch psycholoog, gz-psycholoog of verpleegkundig specialist en wil je graag werken in een multidisciplinair team en bijdragen aan onze toonaangevende zorg? Dan beschik jij over het U-center DNA!

Solliciteer direct
Vacature regiebehandelaar

Werken als regiebehandelaar geeft je energie en een voldaan gevoel

Terwijl je de zon ziet opkomen boven het prachtige heuvelland breekt een nieuwe dag aan in ons behandelcentrum in Epen. Bij binnenkomst trakteer je jezelf op een lekkere kop koffie in de lounge, babbel je even met een sociotherapeut en vervolg je je weg richting de teamkamer.

Je bezoekt je eerste cliënt voor een verdiepende therapiesessie. Tijdens het multidisciplinair overleg betrek je verschillende visies van o.a. psychotherapeuten, dramatherapeuten en fysiotherapeuten om de voortgang en de behandelvisie aan te scherpen voor de 6 cliënten waar jij de regie over voert. Samen met een sociotherapeut bied je vervolgens een intensieve MBT groep aan waar de nodige waardevolle en emotionele thema’s worden uitgewisseld. 

Dit kan zomaar een dagdeel zijn van jouw werkweek bij U-center. Wat kun je nog meer verwachten?

Quote

Door het werken in een multidisciplinair team leer ik heel veel van anderen door continue kennisuitwisseling. We werken in een fijn team met korte lijntjes met het management.

Nick - Psycholoog bij U-center

Werken bij U-center

Over de functie regiebehandelaar

 • Je werkt nauw samen in multidisciplinaire teams met diverse experts. Samen creëer je de meest doeltreffende behandelvisie. 
 • Je spendeert - naast je rol als regiebehandelaar - een aanzienlijk percentage aan behandeltijd waarin je cliënten helpt om in een korte tijd en in een intensieve therapeutische setting weer terug in hun kracht te staan, onze zogenoemde U-turn.
 • Twee keer per week heb je multidisciplinair overleg en ook heb je regelmatig intervisies.
 • Door een relatief kleinschalige en platte organisatie kun je als regiebehandelaar echt het verschil maken waarbij je wordt uitgenodigd om ook beleidsmatig mee te denken.
 • Je mag rekenen op concurrerende arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ, reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling via PFZW.
 • Om een gezond leven en lichamelijke beweging te stimuleren bieden wij de mogelijkheid om onder aantrekkelijke voorwaarden te sporten bij een sportclub en gebruik te maken van een leasefiets.
 • Je ontvangt een persoonlijk opleidingsbudget van 1500 euro per jaar ter ondersteuning in jouw ontwikkelingsbehoeften.
 • We bieden je een opleidingstraject klinisch leiderschap, supervisie en werkbegeleiding.
 • Je verzorgt individuele behandelingen en groepsbehandelingen; (cognitieve) gedrags-, interpersoonlijke-, clientgerichte- en systeemtherapie; uitwisselen van cliëntgerelateerde informatie en vaststellen of bijsturen van de behandeling in de rol van regiebehandelaar. Tevens is er de mogelijkheid om Engelstalig te werken met onze internationale doelgroep, waaronder militairen en expats.
 • Je werktijden worden in overleg bepaald.

Over jou

 • Je bent in het bezit van een BIG-registratie en hebt ervaring als psychotherapeut, klinisch psycholoog, gz-psycholoog of verpleegkundig specialist.
 • Je hebt relevante ervaring met behandeling van veelvoorkomende psychische ziektebeelden en afhankelijkheidsproblematieken, bij voorkeur in een residentiële setting met multidisciplinaire benadering.
 • Je herkent jezelf in de kernwaarden van U-center, te weten: attent, durf, zelfbewust, gedreven en hoogwaardig. Ook verwachten wij dat je je blijft ontwikkelen.

 

Over werken bij U-center

 • U-center is een uitdagende, flexibele en prachtig in het groen gelegen werkgever voor ambitieuze behandelaars en servicegerichte professionals die in een eigentijdse en groeigerichte omgeving uitmuntend werk willen leveren in de psychotherapeutische hulpverlening. Ook de omgeving draagt in belangrijke mate bij aan werkgeluk en in behandelresultaat.
 • Dankzij onze unieke, multidisciplinaire aanpak kan U-center haar cliënten optimaal begeleiden in de eerste stappen naar een geslaagde herintegratie in de samenleving. Dit behandeltraject duurt doorgaans zes weken, gevolgd door een ambulant traject van acht weken.
 • Dankzij een hechte en zorgende teamgeest onder de collega’s voelen medewerkers van U-center zich veilig, gesterkt en gemotiveerd.
 • U-center heeft twee klinieken in het Zuid-Limburgse Epen die op loopafstand van elkaar liggen. Een behandelcentrum voor Nederlandstalige cliënten en een voor internationale cliënten waar de voertaal Engels is.

 

De sluitingsdatum van deze vacature is 31 oktober aanstaande.

Solliciteer direct of kom kennismaken

Heb je meer vragen over de vacature? Neem contact met ons op via 043-4559109 of hrm@u-center.nl (Claudia Nijssen). Of solliciteer direct via het online sollicitatieformulier. Ook organiseren we speeddate-avonden in ons behandelcentrum. We bieden dan een kijkje in de keuken zodat je zelf kunt ervaren wat U-center tot zo’n unieke plek maakt.

Solliciteer direct