Werken bij U-center

Vacature planner (24-36 uur per week)

Help jij mee om door middel van een strakke planning onze cliënten zo snel mogelijk hun rol in de maatschappij terug te geven? Ga dan deze uitdaging aan.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het managen van de gehele behandelcyclus. Je maakt en bewaakt een optimale planning van (behandel)personeel, locaties en cliënten. We zoeken iemand voor minimaal 24 uur, maar wil je meer uren werken, dan is dat ook mogelijk.

Solliciteer direct
"vacature

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het managen van de gehele behandelcyclus. Je maakt en bewaakt een optimale planning van (behandel)personeel, locaties en cliënten. We zoeken iemand voor minimaal 24 uur, maar wil je meer uren werken, dan is dat ook mogelijk.

Solliciteer direct

Wat houdt de functie in?

Als planner voer je op een efficiënte en effectieve wijze planningsactiviteiten uit en informeer en adviseer je betrokkenen hierover. Je bent verantwoordelijk voor de instroom van cliënten en de planning van het volledige behandeltraject. Je houdt daarbij rekening met de beschikbaarheid van onder andere behandelaren en locaties. Daarnaast heb je een signalerende en adviserende rol op het gebied van beschikbaarheid van de behandelteams. Bij nieuwe ontwikkelingen en projecten ben je nauw betrokken bij het ontwikkelen en inrichten van het logistieke proces. Tevens ben je een vraagbaak en aanspreekpunt. Daarnaast zoek je bij verstoringen of ad-hoc zaken de meest effectieve oplossing. Hierbij bewaak je een goede balans tussen organisatie- en cliëntbelangen.

 

Waar kom je te werken?

U-center is een uniek psychotherapeutisch centrum dat klinische en ambulante behandelingen aanbiedt voor Nederlandse en internationale cliënten met meervoudige psychische aandoeningen en verslavingen. De kliniek bevindt zich in de regio Maastricht, vlakbij de grens van België en Duitsland en is dit jaar uitgebreid met een tweede kliniek voor internationale cliënten. Tijdens ons behandeltraject werken we samen aan het realiseren van de ‘U-turn’: het punt in het leven van onze cliënten waar écht een verandering plaatsvindt. Het traject bestaat uit een opname van zeven weken en een eventueel ambulant vervolgtraject. De behandeling is erop gericht om de cliënt zo snel mogelijk een rol in de maatschappij terug te geven, zowel in haar of zijn privéleven als op het werk. We bieden het gereedschap dat nodig is om vanuit eigen kracht toe te werken naar balans en controle.

Wie zoeken we?

Je kunt je aandacht goed verdelen over een diversiteit van taken en werkzaamheden en je kunt vragen omzetten in duidelijke antwoorden/ adviezen. Je gaat procesmatig te werk en kunt een goede helicopterview behouden over het gehele proces. Ook ben je een enthousiaste en sociale teamplayer.

Verder ben je of heb je:

 • MBO+ of HBO-werk- en denkniveau;
 • bij voorkeur recente werkervaring in een planningsfunctie, bijvoorbeeld richting complexe personeelsplanning/zorgplanning/behandelplanning/logistieke planning;
 • uitstekende computervaardigheden en ervaring in het werken met Excel en/of rooster programma’s (Medicore, Ortec).
 • uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • goede contactuele eigenschappen en uitdrukkingsvaardigheden en in staat om te communiceren op diverse niveaus;
 • gedreven, pro-actief, initiatiefrijk, assertief, resultaatgericht- en oplossingsgericht, kartrekker, “hands-on”, accuraat en puzzelvaardig!
 • beschikbaar op woensdag, donderdag, de overige werkdag(en) zijn naar keuze;
 • flexibele instelling en stressbestendig.

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij U-center in Epen, een psychotherapeutisch behandelcentrum met een open en inspirerende bedrijfscultuur waar iedereen bereid is elkaar te helpen. Jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Jij krijgt daarom mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen. Wat wij nog meer bieden:

 • een marktconform salaris o.b.v. de GGZ cao (fwg 45);
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding en pensioenregeling via PFZW;
 • een unieke werkplek in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap;
 • tweemaal per jaar een inspirerende medewerkersdag aan de hand van een relevant thema;
 • gratis gebruik van het zwembad en de fitnessruimte op bepaalde tijden.

 

Vragen?

Neem contact op

Wil je meer weten over deze vacature of over ons behandelcentrum? Neem contact op met HR via tel.nr. 043-4559109 (Claudia Nijssen) of via hrm@u-center.nl.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Maud Collin via 043-4559109.  Sluitingsdatum van deze vacature is 5 oktober a.s.

Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Solliciteer direct

Je kunt direct solliciteren op deze functie via het sollicitatie-formulier. Stuur je cv en een motivatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vermeld bij je sollicitatie a.j.b. minimaal één referent met wie wij contact kunnen opnemen.

Solliciteer direct Solliciteer