Werken bij U-center

Nachtreceptionist (24 en 32 uur)

Ben jij graag tijdens de nachtelijke uren aan het werk? Is gastvrijheid voor jou vanzelfsprekend en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kom dan werken bij U-center als nachtreceptionist.

"Nachtreceptionist

Wat houdt de functie in?

Wij zijn op zoek naar een nachtreceptionist(e) voor ons behandelcentrum in Epen (24 en 32 uur per week). Jij fungeert als aanspreekpunt voor patiënten en medewerkers. Ook ben je verantwoordelijk voor de bewaking van het gebouw en de veiligheid van de aanwezigen. Op de rustige momenten combineer je dit met het uitvoeren van aanvullende werkzaamheden, zoals afsluiten en opstarten van de receptie en bijbehorende administratie, aanvullen van voorraden en diverse opruim- en schoonmaakactiviteiten.

Waar kom je te werken?

U-center is een uniek psychotherapeutisch centrum dat klinische en ambulante behandelingen aanbiedt voor Nederlandse en internationale cliënten met meervoudige psychische aandoeningen en verslavingen. De kliniek bevindt zich in de regio Maastricht, vlakbij de grens van België en Duitsland en breidt dit jaar uit met een tweede kliniek voor internationale cliënten. Tijdens ons behandeltraject werken we samen aan het realiseren van de ‘U-turn’: het punt in het leven van onze cliënten waar écht een verandering plaatsvindt. Het traject bestaat uit een opname van zeven weken en een eventueel ambulant vervolgtraject. De behandeling is erop gericht om de cliënt zo snel mogelijk een rol in de maatschappij terug te geven, zowel in haar of zijn privéleven als op het werk. We bieden het gereedschap dat nodig is om vanuit eigen kracht toe te werken naar balans en controle.

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand die al enige ervaring heeft opgedaan als gastvrouw/heer of nachtportier. Verder heb je of ben je:

 • bereid en fysiek in staat om ‘s nachts te werken en heb je beschikking over eigen vervoer;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal (ABN) in woord én geschrift en voldoende beheersing van de Engelse taal;
 • hoge mate van gastvrijheid en servicegerichtheid;
 • in bezit van bhv-diploma of bereidheid dit te behalen;
 • affiniteit met de zorg/ggz.

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij U-center in Epen, een psychotherapeutisch behandelcentrum met een open en inspirerende bedrijfscultuur waar iedereen bereid is elkaar te helpen. Jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Je krijgt daarom ook mogelijkheden eventueel cursussen en trainingen te volgen. Verder bieden wij:

 • een marktconform salaris o.b.v. de Horeca cao (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding en pensioenregeling via PH&C;
 • een functie voor maximaal 24 of 32 uur per week (3/4 dagen);
 • een unieke werkplek in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap;
 • tweemaal per jaar een inspirerende medewerkersdag aan de hand van een relevant thema;
 • gratis gebruik van het zwembad en de recent vernieuwde fitnessruimte op bepaalde tijden.

Meer weten en solliciteren

Jouw sollicitatie zien we graag tegemoet. Door hieronder op de knop 'solliciteer' te klikken, wordt de online sollicitatieprocedure opgestart. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Ruud Cransveld, manager operations, tel.nr. 043-4559109. Vermeld bij je sollicitatie a.j.b. ook één referent met wie wij contact kunnen opnemen. Sluitingsdatum van deze vacature is 13 april a.s. Acquisitie door bedrijven naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer Solliciteer

Vragen? We zijn nog steeds bereikbaar. Bel of mail ons gerust.

Neem contact op