Werken bij U-center

Medewerker service center (parttime en fulltime)

Het service center is het kloppend hart van ons behandelcentrum in Epen. Zit het verlenen van uitstekende service jou in het bloed? Dan komen we graag met je in contact.

Help jij mee onze cliënten zo snel mogelijk hun rol in de maatschappij terug te geven? Ga dan deze uitdaging aan.

"service

Help jij mee onze cliënten zo snel mogelijk hun rol in de maatschappij terug te geven? Ga dan deze uitdaging aan.

Wat houdt de functie in?

Voor jou is geen dag hetzelfde. Als spil van de organisatie verstrek je informatie aan cliënten en collega’s en werk je veel samen met andere afdelingen om alles voor onze cliënten zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Je verricht balie- en receptiewerkzaamheden en je bedient de telefooncentrale. Al je werkzaamheden staan in het teken van gastvrijheid. Van het ontvangen en te woord staan van bezoekers, collega’s en cliënten, tot het verrichten van administratieve werkzaamheden, zoals de in-en uitgaande post.

Waar kom je te werken?

U-center is een uniek psychotherapeutisch centrum dat klinische en ambulante behandelingen aanbiedt voor Nederlandse en internationale cliënten met meervoudige psychische aandoeningen en verslavingen. De kliniek bevindt zich in de regio Maastricht, vlakbij de grens van België en Duitsland en breidt dit jaar uit met een tweede kliniek voor internationale cliënten. Tijdens ons behandeltraject werken we samen aan het realiseren van de ‘U-turn’: het punt in het leven van onze cliënten waar écht een verandering plaatsvindt. Het traject bestaat uit een opname van zeven weken en een eventueel ambulant vervolgtraject. De behandeling is erop gericht om de cliënt zo snel mogelijk een rol in de maatschappij terug te geven, zowel in haar of zijn privéleven als op het werk. We bieden het gereedschap dat nodig is om vanuit eigen kracht toe te werken naar balans en controle.

Wie zoeken we?

Je kunt je aandacht goed verdelen over een diversiteit van taken en werkzaamheden en je kunt vragen omzetten in duidelijke antwoorden. Ook ben je een enthousiaste teamplayer en ben je sociaal.

Verder ben je of heb je:

 • ervaring op het gebied van receptiewerkzaamheden op minimaal mbo-3 niveau;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal (ABN) in woord én geschrift en voldoende beheersing van de Engelse taal;
 • beschikbaar voor minimaal 24 uur per week;
 • bereidheid om dag-, avond en weekenddiensten te werken en tijdens feestdagen;
 • hoge mate van gastvrijheid en servicegerichtheid;
 • affiniteit met de zorg/ggz.

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij U-center in Epen, een psychotherapeutisch behandelcentrum met een open en inspirerende bedrijfscultuur waar iedereen bereid is elkaar te helpen. Jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Jij krijgt daarom mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen. We zoeken meerdere nieuwe collega's waarbij er parttime (minimaal 24 uur) en fulltime mogelijkheden zijn. Wat wij nog meer bieden:

 • een marktconform salaris o.b.v. de ggz cao (fwg 35);
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding en pensioenregeling via PFZW;
 • een unieke werkplek in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap;
 • tweemaal per jaar een inspirerende medewerkersdag aan de hand van een relevant thema;
 • een restaurant waar je terecht kunt voor o.a. een heerlijke lunch en gratis vers fruit;
 • gratis gebruik van het zwembad en de recent vernieuwde fitnessruimte op bepaalde tijden.

Meer weten en solliciteren

Jouw sollicitatie zien we graag tegemoet. Door hieronder op de knop 'solliciteer' te klikken, wordt de online sollicitatieprocedure opgestart. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Ruud Cransveld, manager operations, tel.nr. 043-4559109. Vermeld bij je sollicitatie a.j.b. ook één referent met wie wij contact kunnen opnemen. Sluitingsdatum van deze vacature is 13 april a.s. Acquisitie door bedrijven naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer Solliciteer

Vragen? We zijn nog steeds bereikbaar. Bel of mail ons gerust.

Neem contact op