Werken bij U-center

Vacature klinisch psycholoog/p-opleider

Wil jij je steentje bijdragen aan een organisatie in ontwikkeling?

Cliënten volgen bij ons een intensief behandelprogramma bestaande uit verschillende evidence en practice based behandelingen, waarbij een integrale benadering centraal staat.

"vacature

Cliënten volgen bij ons een intensief behandelprogramma bestaande uit verschillende evidence en practice based behandelingen, waarbij een integrale benadering centraal staat.

Wat houdt de functie in?

Als klinisch psycholoog ondersteun je alle teams in hun behandelingen van (internationale) cliënten met meervoudige psychische aandoeningen en verslavingen. Dit doe je onder meer als regiebehandelaar bij zeer complexe casussen. Je staat de teams bij op het gebied van diagnostiek, crisissen en complexere vraagstukken en bent aanwezig bij de mdo's. Je neemt leiding waar nodig.

Een belangrijke rol betreft het p-opleiderschap. Samen met de managers, stage- en praktijkbegeleiders en opleidingsinstanties geef je vorm aan een professioneel opleidingsbeleid. Je ziet toe op de correcte uitvoering van dit beleid en signaleert tijdig waar aanpassingen nodig en wenselijk zijn.

Plan een kennismakingsgesprek via tel.nr. 043-4559109
"Vacature

Waar kom je te werken?

U-center is een uniek psychotherapeutisch centrum dat klinische en ambulante behandelingen aanbiedt voor Nederlandse en internationale cliënten met meervoudige psychische aandoeningen en verslavingen. De kliniek bevindt zich in Limburg, in de regio Maastricht, vlakbij de grens van België en Duitsland en breidt dit jaar uit met een tweede kliniek voor internationale cliënten. Tijdens ons behandeltraject werken we samen aan het realiseren van de ‘U-turn’: het punt in het leven van onze cliënten waar écht een verandering plaatsvindt. Het traject bestaat uit een opname van zeven weken en een eventueel ambulant vervolgtraject. De behandeling is erop gericht om de cliënt zo snel mogelijk een rol in de maatschappij terug te geven, zowel in haar of zijn privéleven als op het werk. We bieden het gereedschap dat nodig is om vanuit eigen kracht toe te werken naar balans en controle.

Wie zoeken we?

We zoeken per direct iemand die behandelervaring heeft op het gebied van afhankelijkheids- en burn-out problematiek en stemmings- en angststoornissen. Je hebt affiniteit met psychotherapie en je kunt samenwerken binnen meerdere teams en protocollair werken. Ook herken je je in de kernwaarden van U-center, te weten: attent, durf, zelfbewust, gedreven en hoogwaardig. Daarnaast ben je of heb je:

 • big-geregistreerd klinisch psycholoog;
 • stressbestendig, in staat crisissituaties en andere onvoorziene situaties goed te kunnen hanteren;
 • flexibel;
 • effectief in je mondelinge en schriftelijke communicatie met een goede beheersing van de Nederlandse (ABN) en Engelse taal;
 • goede sociale vaardigheden en sterk empathisch vermogen;
 • je kunt collega’s en cliënten motiveren en stimuleren tijdens de behandelingen;
 • je zorgt ervoor dat contacten met cliënten ondersteunend en beschermend zijn. Gericht op het tot stand brengen van inzicht en gedragsverandering.

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij U-center in Epen, een psychotherapeutisch behandelcentrum met een open en inspirerende bedrijfscultuur waar iedereen bereid is elkaar te helpen. Jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Jij krijgt daarom mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen. Wat wij nog meer bieden:

 • een marktconform salaris o.b.v. de ggz cao (fwg 70);
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling via PFZW;
 • uren in overleg;
 • persoonlijk budget;
 • een unieke werkplek in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap;
 • persoonlijk perspectief en goede vakgerichte ontwikkelingsmogelijkheden;
 • tweemaal per jaar een inspirerende medewerkersdag aan de hand van een relevant thema;
 • een restaurant waar je terecht kunt voor o.a. een heerlijke lunch en gratis vers fruit;
 • gratis gebruik van het zwembad en de recent vernieuwde fitnessruimte op bepaalde tijden.

 

Meer weten over de dagelijkse ervaringen van ons team? 
Lees hier, hier en hier de ervaringen van onze collega's in Epen.

Plan een kennismakingsgesprek

Graag komen we met je in contact over deze vacature. Neem contact op met Claudia Nijssen, medewerker hr via tel.nr. 043-4559109 om direct een kennismakingsgesprek in te plannen. Of solliciteer via hrm@u-center.nl. Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Solliciteer

Wil je graag meer informatie over ons behandelcentrum?

Meld je nu aan voor het webinar 15 juli om 12.00 uur en chat live met ons.

Aanmelden