Actuele U-center coronamaatregelen

Nieuws

Gwendela Kleppers - 06-04-2021

Actuele U-center coronamaatregelen

De gezondheid van onze cliënten en medewerkers is erg belangrijk. Om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, heeft U-center maatregelen genomen. U-center volgt daarmee de adviezen van het RIVM en de richtlijnen van de GGZ nauw op. Op wekelijkse basis besluit het management of maatregelen moeten worden aangepast.

Aanmelden bij U-center
De aanmeldprocedure bij ons communicatie center is altijd telefonisch en de screening is online. De indicatiedagen bij U-center vinden in aangepaste vorm plaats. 

Behandelingen in de kliniek
Tijdens je behandeling in onze kliniek krijg je het programma zoals vermeld op deze website. We bieden af en toe sessies digitaal aan en houden ons uiteraard aan de 1,5 meter afstand. Ook hanteren we een aangepaste bezoekregeling. U-center neemt de meest zorgvuldige hygiënemaatregelen in acht.

Voor alle cliënten, medewerkers en bezoekers geldt dat zij een mondkapje dragen in ons behandelcentrum. Het mondkapje hoeft niet gedragen te worden tijdens het eten en individuele- en groepssessies. 

Als er binnen de kliniek sprake is van (een vermoeden van) coronabesmetting bij een cliënt of medewerker handelt U-center direct volgens de richtlijnen van het RIVM. U-center heeft daartoe beschermingsmiddelen beschikbaar en er zijn protocollen opgesteld die bekend zijn bij alle betrokken medewerkers.

Vragen over actuele U-center coronamaatregelen?
Je kunt ons altijd bellen op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 20.00 uur via ons gratis telefoonnummer 0800 - 222 4446.

Vragen?

Je kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 20.00 uur via ons gratis telefoonnummer 0800-2224446. Natuurlijk mag je ons ook mailen of een terugbelverzoek indienen. Wil je je al direct aanmelden? Ook dat is mogelijk!

Neem contact op

Wil je meer informatie over onze maatregelen? Neem contact op via het formulier of bel via ons gratis telefoonnummer 0800-2224446.

Neem contact op