Nieuws

Gwendela Kleppers - 11-09-2020

U-center Coronamaatregelen

Jouw gezondheid, de gezondheid van andere cliënten en de gezondheid van onze medewerkers is erg belangrijk. Om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, heeft U-center daarom een aantal maatregelen genomen. U-center volgt daarmee de richtlijnen van het RIVM nauw op. Op wekelijkse basis besluit het management of maatregelen moeten worden aangepast.

Aanmelden bij U-center
De aanmeldprocedure vanuit ons communicatie center en de eventueel daaropvolgende adviesgesprekken gebeuren face-to-face of via videochat. Als je in aanmerking komt voor een behandeling bij U-center, stellen we samen een opnamedatum vast. Bij aankomst in het behandelcentrum zal er direct een medische check worden uitgevoerd door een arts van U-center.

Behandelingen in de kliniek
Tijdens je behandeling in onze kliniek krijg je het programma zoals vermeld op deze website. We werken met kleinere groepen, bieden af en toe sessies digitaal aan en houden ons uiteraard aan de 1,5 meter afstand. Ook hanteren we een aangepaste bezoekregeling. U-center neemt de meest zorgvuldige hygiënemaatregelen in acht. 

Als er binnen de kliniek sprake is van (een vermoeden van) coronabesmetting bij een cliënt of medewerker handelt U-center direct volgens de richtlijnen
van het RIVM. U-center heeft daartoe beschermingsmiddelen beschikbaar en er zijn protocollen opgesteld die bekend zijn bij alle betrokken medewerkers.

Het nazorgtraject van de cliënt vindt face-to-face plaats, via videochat of blog met de behandelaar.

Vragen over actuele U-center coronamaatregelen?
Je kunt ons altijd bellen op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 20.00 uur via ons gratis telefoonnummer 0800 - 222 4446.

Vragen?

Je kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 20.00 uur via ons gratis telefoonnummer 0800-2224446. Natuurlijk mag je ons ook mailen of een terugbelverzoek indienen. Wil je je al direct aanmelden? Ook dat is mogelijk!

Neem contact op Neem contact op

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden