Nieuws

Gwendela Kleppers - 11-05-2020

U-center geopend

U-center is geopend voor aanmeldingen en behandelingen. Jouw gezondheid, de gezondheid van andere cliënten en de gezondheid van onze medewerkers is erg belangrijk. Om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, heeft U-center daarom een aantal maatregelen genomen. U-center volgt daarmee de richtlijnen van het RIVM nauw op.

Aanmelden
De aanmeldprocedure vanuit ons communicatie center en de eventueel daaropvolgende adviesgesprekken voor opname vinden gewoon plaats. Dit gebeurt indien mogelijk via videochat. Als je in aanmerking komt voor een behandeling bij U-center, stellen we (na een adviesgesprek met opname-indicatie) samen een opnamedatum vast.

Behandelingen
Tijdens je behandeling in onze kliniek krijg je het programma zoals vermeld op deze website. We werken met kleinere groepen, bieden af en toe sessies digitaal aan en houden ons uiteraard aan de 1,5 meter afstand.

Ook het nazorgtraject vanuit ons ambulant centrum in Driebergen gaat gewoon door. Onze behandelaren hebben via videochat en blogcontact contact met de cliënt.

Vragen?
Je kunt ons altijd bellen op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 20.00 uur via ons gratis telefoonnummer 0800 - 222 4446.

Wil je graag meer informatie over ons behandelcentrum?

Meld je nu aan voor het webinar 15 juli om 12.00 uur en chat live met ons.

Aanmelden