U-center breidt uit!

Nieuws

Gwendela Kleppers - 09-04-2020

U-center breidt uit!

In augustus dit jaar opent U-center een tweede behandelcentrum zodat wij meer en tijdig mensen met psychische problemen en verslavingen kunnen helpen. Daarom zoeken we medewerkers voor alle behandeldisciplines. Werk jij met ons mee aan een duurzame verandering voor onze cliënten?

Opening tweede behandelcentrum

U-center heeft als doel om meer mensen met psychische problemen en verslavingen kwalitatief goede zorg te bieden. En dat zonder lange wachttijden. Om dit te kunnen waarmaken hebben we meer ruimte én nieuwe collega’s nodig. In augustus dit jaar opent U-center een tweede locatie en ontstaat er ruimte voor groei in onze teams. We zoeken medewerkers voor alle behandeldisciplines, waaronder psychotherapeuten, gz-psychologen, psychiaters en klinisch psychologen. Klik hier voor een compleet overzicht.

Wat is onze aanpak?

Bij U-center behandelen we de mens, niet de diagnose. Want vaak komen psychische problemen en verslaving niet alleen, maar is er sprake van meerdere klachten die verband houden met elkaar. Als expert op het gebied van meervoudige problematiek begrijpen we de situatie van onze cliënten en de oorzaken hiervan. Daardoor krijgt de cliënt de behandeling die bij hem of haar past, met aandacht voor gezin, relatie en werk. Dat doen we onder andere in individuele gesprekken en groepstherapie, waarbij ook familie en vrienden betrokken worden. Op deze manier pakken we de kern van het probleem aan en wordt er gewerkt aan een gezonde levensstijl. Cliënten leren hoe zij met hun klachten kunnen omgaan en hoe zij deze kunnen verminderen.

We hechten veel waarde aan kwaliteit en gastvrijheid die ervoor zorgt onze cliënten zich bij binnenkomst direct veilig en ‘thuis’ voelen. In ons restaurant bijvoorbeeld maakt de chefkok met veel aandacht een afwisselend menu met verse streekproducten. Dus ook onze facilitaire ondersteuning levert een belangrijke bijdrage aan het waarmaken van onze ambitie. Meer weten over onze unieke aanpak? Klik hier.

 

Uitdagend en afwisselend

Bij U-center kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan met diversiteit aan cliënten en collega’s. We bieden je een inspirerende, open en informele bedrijfscultuur met persoonlijk perspectief en vakinhoudelijke ontwikkelmogelijkheden. Werk je graag in een klinische setting met een doorgaans zeer gemotiveerde populatie? En wil jij je steentje bijdragen aan een organisatie in ontwikkeling? Dan zijn we een goede match. Meer over ons weten?

Word jij onze nieuwe collega?

Bij U-center kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan met diversiteit aan cliënten en collega’s. Meer weten? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures.

Vacatures

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden