Zin in een ontbijtje met je nieuwe collega's?
22 feb.

Zin in een ontbijtje met je nieuwe collega's?

08:00 - 10:00 Driebergen

Wil jij samen met ons team werken aan het realiseren van de U-turn?

Informeel kennismaken in plaats van formeel solliciteren!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste frontoffice medewerker op het communicatie center. Wil jij samen met ons jonge en dynamische team werken aan het realiseren van de U-turn? Het punt waar onze cliënten echt verandering in hun leven gaan ervaren? Kom dan met ons kennismaken tijdens een lekker ontbijtje op vrijdagochtend 15 of 22 februari tussen 08.00 en 10.00 uur op Landgoed de Horst, aan De Horst 1 in Driebergen. Dan kunnen we je meer uitleggen over deze functie en kun je ‘live’ kennismaken met de organisatiecultuur van U-center. Je kunt je aanmelden bij Annemiek van der Jagt via het formulier rechtsboven of via 06 43231662.


Wat houdt de functie in?
U-center is een psychotherapeutisch behandelcentrum dat toonaangevend wil zijn op het gebied van klinische en ambulante zorg bij psychische hulp & verslavingen voor zowel Nederlandse als internationale cliënten. Wij zoeken daarbij inspirerende teamgenoten die met ons onze ambities willen waarmaken en onze cliënten zorgvuldig willen begeleiden in het aanmeldproces.
Een greep uit de dagelijkse werkzaamheden:

  • informatie geven aan verwijzers, naastbetrokkenen en cliënten zelf;
  • het voeren van Nederlands- en Engelstalige persoonlijke telefonische gesprekken;
  • inplannen van adviesgesprekken en opnames.

Het communicatie center is een jong en gedreven team dat haar werk zeer serieus neemt tijdens uitdagende en afwisselende dagen. Naast alle serieuze en soms heftige gesprekken is er zeker genoeg tijd en ruimte om met elkaar te lachen, ideeën te sparren, lekker te lunchen, te wandelen tijdens de pauze in het prachtige bosrijke gebied van Driebergen en gezellige activiteiten te ondernemen na het werk.


Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou graag persoonlijke ontwikkeling in een inspirerende, open en informele bedrijfscultuur! Daarnaast bieden wij een goed salaris o.b.v. de GGZ CAO. Voor meer info, klik hier.

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden