Contact

Wellicht vindt u het fijn als wij contact opnemen met u. Dit kan door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aanhef

Naam*


E-mail

Telefoon*


Vraag


Mocht u na het bestuderen van deze website nog meer vragen hebben, dan brengen wij u in graag contact met een deskundige medewerk(st)er over uw specifieke situatie. Dat kan uiteraard via de formulieren, maar desgewenst ook telefonisch.
Daarnaast behoort een adviesbezoek aan onze locaties tot de mogelijkheden.

Klik hier om een telefonische afspraak te maken.

 

 

Even voorstellen

Op deze pagina stellen wij onszelf als betrokkenen bij het Communicatie Center te Driebergen graag aan u voor. Wilt u zich aanmelden of heeft u andere vragen? Dan kunt u ons altijd bellen. Wij staan voor u klaar.

Bert Rademaker

Mijn naam is Bert Rademaker en ik werk nu vijf jaar bij U-center. Als manager ben ik verantwoordelijk voor onze locatie in Driebergen en het internationale team in Epen. Wanneer u zich telefonisch bij ons aanmeldt, wordt u te woord gestaan door de medewerkers van het Communicatie Center in Driebergen. Vanuit Driebergen verzorgen wij ook het ambulante deel van de behandeling. Ik ben geschoold als bedrijfskundige en heb jarenlange ervaring als hulpverlener in diverse werkvelden van de geestelijke gezondheidszorg, zoals de crisisdienst.  


 

 

Magda van Nellestijn

Mijn naam is Magda van Nellestijn. Ik werk sinds 1 mei 2015 bij het Communicatie Center van U-center, waar ik mij helemaal op mijn plaats voel. Ik heb de eerste tien jaar van mijn carrière in de verpleging gewerkt, zowel in Nederland als in Saoedi-Arabië. Daarna heb ik in het buitenland (Bahrain, Verenigde Arabische Emiraten en Engeland) verschillende functies in de dienstverlenende en commerciële sector gehad. Alle ervaring die ik heb opgedaan komt bij U-center goed van pas, en dat geeft veel voldoening . Samen met Floor ben ik verantwoordelijk voor onze internationale aanmeldingen – van intake tot opname – maar ook voor de aanmeldingen van onze Nederlandse cliënten.


Florien Petersen

Mijn naam is Florien Petersen. Sinds april 2015 werk ik voor U-center als medewerker van het communicatiecentrum. Ik voer dagelijks telefonisch intakegesprekken. Het gevoel dat je iemand kunt helpen bij het vinden van de juiste hulpverlening, geeft me veel voldoening. Ik heb twee studies afgerond, Fotografie en Opleidingskunde. Tijdens deze laatste opleiding heb ik me voornamelijk gefocust op hoe volwassenen leren binnen organisaties en hoe ik mensen kan begeleiden in hun leerproces. Dat begeleiden spreekt me ook in deze functie erg aan. Ik hoop nog lang met veel plezier binnen U-center te mogen werken.


Jordy Visser

Mijn naam is Jordy Visser. Na mijn masteropleiding Klinische Neuropsychologie heb ik gewerkt bij verschillende bedrijven  in de communicatie en nieuwe media. Sinds december 2016 werk ik met veel plezier bij het communicatiecentrum van U-center. Het is fijn om te merken dat mijn achtergrond in de hulpverlening goed te combineren valt met mijn ervaring in de communicatie. Mocht u zich aanmelden bij U-center dan begeleid ik u het gehele proces van de aanmelding, screening tot het plannen van de opname. Ook kunt u mij treffen voor uw intakegesprek in Driebergen. Belangrijk vind ik de persoonlijke aandacht en het meedenken met cliënten die vaak in een lastige fase in hun leven zitten.


 

 Joni Hendriks

Mijn naam is Joni Hendriks en ik werk sinds april 2017 bij het Communicatie Center, waar ik mij meteen thuis voelde! Het geeft me veel positieve energie om iemand zo goed mogelijk door het aanmeldingsproces heen te begeleiden en een luisterend oor en hulp te bieden waar nodig. Daarnaast hou ik me ook graag bezig met het optimaliseren van systeemprocessen en de commerciële statistieken. In 2012 heb ik mijn Master in de Psychologie afgerond, waarna ik ook ervaring heb opgedaan als manager, coach en trainer. Ik hoop mijn kwaliteiten nog heel lang voor U-Center te mogen inzetten

 

 

 

Telefonische bereikbaarheid

 • Op werkdagen is het communicatiecenter telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 20.00 uur voor informatie en aanmeldingen.
 • Op doordeweekse feestdagen van 10.00 uur tot 18.00 uur.

 • Informatie en aanmeldingen: 
  0800 - 222 444 6
 • Buiten Nederland: 
  +31(0)343556400
 • Algemene zaken: 
  043-4559109
Bel mij terug

Waarom U-center?

 • Patiënttevredenheid 8.2
 • Wetenschappelijk bewezen effectief
 • Multidisciplinaire aanpak
 • Integrale behandeling van meerdere diagnoses tegelijkertijd
Bel
Voor telefonisch contact kunt u bellen met:

0800-222 444 6

Op werkdagen:  09-20.00
Op feestdagen: 10-18.00
 
Mail
Agenda

Weten of het klikt?

Ontmoet onze medewerkers en krijg zekerheid. Bezoek een van de voorlichtingsavonden of een open dag. Kies zelf het moment.

Inschrijven Open Dagen voor professionals

Voorlichtingsbijeenkomsten
voor cliënten
sluiten