Verwijzen naar U-center

Informatie voor zorgprofessionals

U-center zorgt voor duurzame resultaten bij patiënten met comorbiditeit dankzij een integrale behandeling.

Communicatie center

Communicatie center

Contact met een professional

Wij staan voor je klaar

Heb je vragen of wil je weten of U-center geschikt is voor jouw cliënt?

Onze aanpak

U-center biedt een unieke behandeling

Wij behandelen de mens en niet alleen de diagnose. Als expert in comorbiditeit begrijpen wij de situatie van jouw patiënt en de oorzaken ervan. Bij U-center spreken wij patiënten aan als cliënten tijdens de behandeling. De cliënt krijgt bij ons de behandeling die precies bij hem of haar past, met aandacht voor gezin, relatie en werk. Dat doen wij door een scala van therapieën die individueel, in groepsverband en met behulp van systeemtherapie gegeven worden. Naasten betrekken we graag nauw bij de behandeling. Zo pakken wij de kern van het probleem aan.

Onze aanpak

Quote

Door de adequate hulp en de goede samenwerking met U-center hebben mijn patiënten weer een toekomstperspectief

E. Decker - Huisarts

 • Comorbiditeit

  Specialist in comorbiditeit

  Wij behandelen meervoudige diagnoses Lees meer
 • wachttijd

  Geschatte wachttijd: 8 tot 12 weken

  Laatst geupdate op 22-06-2024 Lees meer
 • tevredenheid

  Cliënten raden ons aan

  Gemiddeld scoren we een 8,4 op cliënttevredenheid Lees meer

Voor wie

Patiënten met meervoudige psychische aandoeningen

Sommige patiënten komen maar moeilijk van hun depressie, verslaving, angststoornis of trauma af. Het komt voor dat je als huisarts, poh-ggz, bedrijfsarts of als behandelaar samen met de patiënt van alles hebt geprobeerd, zonder het gewenste of blijvend effect. De meeste behandelprogramma's in Nederland zijn gericht op een enkele diagnose, terwijl er vaak sprake is van meerdere problemen en klachten die met elkaar verband houden. U-center is gespecialiseerd in integrale en gelijktijdige behandeling van comorbide psychische aandoeningen, met duurzaam resultaat.

Bekijk wie we behandelen

Voorwaarden & criteria

Wil je weten of U-center passend is voor jouw patiënt? Bij U-center kunnen we veel psychische aandoeningen behandelen. We zijn in het bijzonder gespecialiseerd in het gelijktijdig behandelen van meerdere diagnoses (comorbiditeit). Gedurende het aanmeldproces kijken we altijd goed of U-center de geschikte oplossing is voor de hulpvraag van de cliënt. 

Bekijk de voorwaarden

Het behandelcentrum

Een inspirerende en gastvrije omgeving

U-center is gelegen in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap. We bieden cliënten de ideale plek om hard en gemotiveerd aan zichzelf te werken. Een mooie, rustige plek doet wonderen voor de mentale gesteldheid van een mens. Dat we daar volop rekening mee houden zie je terug in ons behandelcentrum.

Lees meer over ons behandelcentrum

Behandelresultaten

Een behandeling bij U-center is een bijzondere ervaring. Dat blijkt uit de grote tevredenheid van (oud-)cliënten. Maar liefst 84 % raadt ons aan. Daar zijn wij ontzettend blij mee, maar het maakt ons niet minder ambitieus. Voortdurend ontwikkelen en verbeteren wij ons therapeutisch aanbod. Onder andere Maastricht University adviseert U-center over de werkwijze en de kwaliteit van de behandelingen. Alles met het doel om de cliënt een wezenlijke verandering en een nieuw perspectief op zijn of haar leven te bieden.

Een patiënt aanmelden?

Reïntegratie binnen 14 weken

32%

Cliënten die ons aanraden

84%

Klachtenreductie

60%

Op zoek naar een behandeling voor jouw cliënt?

Heb je nog vragen of wil je direct doorverwijzen? Neem dan contact met ons op. Je krijgt een professional aan de lijn die je verder helpt.

Neem contact op