Van alle gemakken voorzien

Faciliteiten en voorzieningen

In onze kliniek zijn veel bijzondere faciliteiten aanwezig en ontbreekt het niet aan alle benodigde voorzieningen. Het centrum is kleinschalig en persoonlijk, kortom de juiste plek voor de start van jouw U-turn. Hieronder vind je een overzicht van het comfort dat het behandelcentrum jou te bieden heeft.

Kamers

Je eigen kamer

Je verblijf is een bijzondere periode. De weg naar een nieuwe toekomst. Wij willen dat je met een goed gevoel aan U-center terugdenkt en doen daarvoor ons uiterste best. 

De kamers in het behandelcentrum zijn zorgvuldig en comfortabel ingericht. Rust en privacy is geborgd in de kamers. Er is een klein zitgedeelte waar je gesprekken met de behandelaars kunt voeren. De kamers verschillen van elkaar in inrichting en grootte. Er is continue aandacht voor vernieuwing, maar het kan voorkomen dat je in een verouderde kamer verblijft. Een aantal kamers heeft de beschikking over airconditioning. Je hebt altijd je eigen badkamer en toilet. Het gebruik van smartphone, tablet of laptop is alleen op je eigen kamer toegestaan.

Het restaurant

Gezond en vers eten

Gezond, vers en vooral erg lekker. Tijdens je verblijf krijg je elke dag een andere verse hoofdmaaltijd aangeboden, met een voorgerecht of een dessert. In ons restaurant bereidt de chef-kok dagelijks met verse ingrediënten een gevarieerd menu.

U-center besteed veel aandacht aan gezonde voeding tijdens je verblijf. Onze koks werken met verse en gevarieerde producten die passen bij een gezonde levensstijl. Ook houden we rekening met voorgeschreven diëten. Deze kun je bespreken met de behandeld arts, zodat onze koks het menu hierop af kunnen stemmen. 

Zwembad

Een ontspannen duik

Naast de serene en ontspannen behandelruimtes dragen ook de fitnessruimte, sauna en zwembad bij aan een ideale omgeving om aan jezelf te werken. Samen met gelijkgestemden die, net als jij, zeer gemotiveerd zijn om écht aan de slag te gaan met zichzelf, kan je in de lounge of op het heerlijke terras van gedachten wisselen.

U-center beschikt over een fijn binnenzwembad. Er zijn aparte zwemtijden voor mannen en vrouwen, buiten de therapie-uren om. Uiteraard zijn er ook aparte kleedruimtes voor dames en heren. Al het water binnen U-center wordt vooraf gefilterd door een "SHEN -ION" Aqua Vitaliser. Het zwembadwater heeft daardoor minder chloor nodig wat beter voor de huid is.

Sauna en stoombad

Een echte wellness ervaring

We hebben ook een sauna en een Turks stoombad waar je heerlijk kunt ontspannen. Deze zijn te vinden naast het zwembad en ook hier gelden aparte toegangstijden voor mannen en voor vrouwen. Je lichaam goed verzorgen en verwennen geeft ook rust in je hoofd en beïnvloedt je geestelijke gesteldheid. 

Fitness en fysiotherapie

Bewegen en sporten

Onze fitnessruimte is voorzien van de modernste apparatuur. Onder deskundige begeleiding van een ervaren fysiotherapeut kun je hier werken aan je fysieke conditie. Wanneer je in goede conditie bent, voel je je geestelijk ook sterker. U-center besteedt daarom veel aandacht aan het vinden van een goede balans tussen inspanning en ontspanning. 

Outdoor sporten
Het fantastische heuvellandschap biedt ook alle gelegenheid voor outdoor activiteiten zoals wandelen en joggen. Je kunt je eigen fiets of mountainbike meenemen naar U-center. Er dient altijd wel eerst overleg te zijn voordat je het terrein wilt verlaten.

Lounge

Een gezamenlijk huiskamergevoel

In de lounge kun je genieten van een welverdiende pauze of rustmoment. Denk hierbij aan een gesprek met een medecliënt, piano spelen, een goed boek of tijdschrift lezen, puzzelen, een spelletje doen, etc. De prettige ruimte nodigt uit tot ontspannen en elkaar ontmoeten. Het gebruik van smartphones, laptops of tablets is hier dan ook niet toegestaan (alleen op je eigen kamer).

Terras

Buiten genieten van een prachtig uitzicht

Misschien heeft U-center wel het mooiste terras van Nederland. Je kijkt hier werkelijk je ogen uit! Alsof je een schilderij van een veelzijdig landschap binnenstapt. Benut de rust en de verademing van deze unieke plek om weer tot jezelf te komen. Het indrukwekkende uitzicht raak je nooit meer kwijt. Iets wat U-center werkelijk uniek maakt. Natuur en licht maken dan ook een deel uit van onze helende omgeving.

Creatieve ruimte

Alle vrijheid om zelf te creëren

In de creatieve ruimte ga je onder begeleiding van een therapeut aan de slag met je eigen creativiteit. Je kunt bijvoorbeeld een mooi schilderij maken of boetseren en beeldhouwen. Geef je lichaam en geest de ruimte om eigenzinnig en creatief bezig te zijn, ook als je denkt dat je dat niet bent! Je kunt onder begeleiding lessen volgen tijdens het dagprogramma, maar je mag ook in je vrije tijd zelf lekker (door)werken aan een creatie.  

Service center

Altijd bereikbaar en gastvrij

De medewerkers van het service center staan voor je klaar. Je wordt dagelijks gastvrij ontvangen en je kunt hier altijd terecht voor vragen. 

Een kijkje binnen U-center

Foto galerij

We geven je alvast een kijkje bij ons buiten en binnen, zodat je weet wat je kunt verwachten. Mocht je nog vragen hebben over de faciliteiten en voorzieningen, dan horen we dat graag van je.

Neem contact op

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden