Kosten en verzekering

 


Uw bijdrage

Vergoeding door de verzekeraar

U-center heeft met de meeste verzekeraars contracten afgesloten. De vergoeding van de zorg is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. 

Bel 0800-2224446 en vraag een van onze medewerkers de verzekeringscheck voor u te doen zodat u precies weet waar u financieel aan toe bent.

Zelfstandige bijdrage faciliteiten.

U-center vraagt voor haar klinische behandelingen een zelfstandige bijdrage aan de cliënten. Dit is een vergoeding voor de extra faciliteiten. De zelfstandige bijdrage wordt bij aanmelding besproken tijdens het telefonisch contact met onze medewerker van het communicatie center.

Persoonlijke uitgaven

Tijdens uw verblijf kunt u kiezen voor een aantal opties in de vorm van extra comfort en persoonlijke verzorging. Deze opties zijn voor uw eigen rekening en worden niet vergoed door uw verzekering.

Overnachten in een suite

Tijdens het verblijf overnacht u in een standaardkamer. Indien u meer ruimte en comfort wenst, kunt u om een suite vragen. Voor een suite geldt €50,00 toeslag per nacht.

Persoonlijke verzorging

Binnen U-center is er beschikbaarheid van diensten op het gebied van persoonlijke verzorging. Zo is er een schoonheidsspecialist, een kapper en een pedicure, er er is gelegenheid om uw was te doen. Wasmiddel dient u zelf te verzorgen. 

Consumpties bezoek

Mogelijk wilt u samen met bezoekende familieleden of vrienden gebruik maken van consumpties, lunch en diner. De kosten voor een lunch zijn €10,00 per persoon en €19,50 per persoon voor het diner. Kinderen tot 5 jaar kunnen gratis mee eten. Voor kinderen van 5 tot 15 jaar wordt de helft van de kosten in rekening gebracht. Deze persoonlijke uitgaven vallen niet onder de dekking van uw zorgverzekering.

* U-center behoudt zich het recht voor de genoemde bedragen te wijzigen.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met U-center

Meer informatie over de kosten?

Neem gerust contact op

Waarom U-center?

  • Patiënttevredenheid 8.2
  • Wetenschappelijk bewezen effectief
  • Multidisciplinaire aanpak
  • Integrale behandeling van meerdere diagnoses tegelijkertijd
Bel
Voor telefonisch contact kunt u bellen met:

0800-222 444 6

Op werkdagen:  09-20.00
Op feestdagen: 10-18.00
 
Mail
Agenda

Weten of het klikt?

Ontmoet onze medewerkers en krijg zekerheid. Bezoek een van de voorlichtingsavonden of een open dag. Kies zelf het moment.

Inschrijven Open Dagen voor professionals

Voorlichtingsbijeenkomsten
voor cliënten
sluiten