Werken bij U-center

Vacature ervaren psycholoog

Wil je werken binnen een hecht en deskundig team in een kleinschalig gespecialiseerd behandelcentrum voor nationale- en internationale cliënten? Als psycholoog bij U-center is het jouw taak om cliënten te helpen hun psychische klachten te overwinnen. Lees snel verder en solliciteer of kom een kijkje nemen in ons behandelcentrum!

Solliciteer direct
vacature ervaren psycholoog U-center

Over U-center

'Iedereen kan verder komen', zo luidt het motto van ons behandelmodel.

U-center is een gespecialiseerd behandelcentrum voor nationale- en internationale cliënten met meervoudige psychische problemen. De cliënten maken op eigen initiatief de keuze voor U-center en zijn erg gemotiveerd om aan de slag te gaan. Hen wordt een uniek behandelconcept aangeboden, met het doel om zo snel mogelijk hun rol in de maatschappij weer op te pakken. Om de ‘U-turn’ te maken, biedt U-center een behandelperiode van 6 weken in de kliniek aan en daarna is de client klaar om naar huis te gaan en volgt er op indicatie een ambulant traject van 8 weken.

Ons behandelcentrum is gelegen in het prachtige Zuid-Limburgse Heuvellandschap en het communicatie center is gevestigd in het prachtige bosrijke Driebergen. De unieke ligging van beide locaties draagt in belangrijke mate bij aan het werkgeluk van onze medewerkers.

Over de functie

In de functie van psycholoog ga je werken binnen een deskundig en enthousiast multidisciplinair team. Met jouw vakkennis, ervaring en inlevingsvermogen lever je een belangrijke bijdrage aan het stellen van de juiste diagnoses en zorg je voor een passende, effectieve behandeling. Je helpt cliënten in een korte tijd terug in hun kracht te zetten, onze zogenoemde U-turn.

Als psycholoog bij U-center:

 • Ben je onderdeel van het medisch team met ieder zijn eigen discipline zoals: fysiotherapeut, dramatherapeut, sociotherapeut, therapeutisch medewerker, (basis)psycholoog, GZ-psycholoog en/of psychotherapeut, verpleegkundig specialist, klinisch psycholoog en een psychiater.
 • Houd je intakegesprekken volgens protocol en onder verantwoordelijkheid van een regiebehandelaar.
 • Lever je een bijdrage aan het opstellen van het behandelplan. Als mentor in de functie van psycholoog ben je verantwoordelijk voor het bepalen van de behandellijn en het aanpassen daarvan.
 • Voer je het vastgestelde behandelplan uit via individuele en/of groepsbehandelingen. Én werk je de bijbehorende verslaglegging uit.
 • Overleg je met de regiebehandelaar over de voortgang en het verloop van de behandeling bij de client.
 • Ontvang je werkbegeleiding, intervisie en/ of supervisie aansluitend bij jouw wensen, kennis en je ervaring.
 • Denk je behalve over de inhoud van je vak ook graag mee over hoe we ons als organisatie kunnen vernieuwen en verbeteren. Daarnaast deel je deze informatie met onze managers zorg en bedrijfsvoering.

Quote

Door het werken in een multidisciplinair team leer ik heel veel van anderen door continue kennisuitwisseling. We werken in een fijn team met korte lijntjes met het management.

Psycholoog bij U-center

Over jou

 • Je hebt aantoonbare werkervaring (minimaal 4 jaar behandelervaring) als psycholoog binnen de GGZ.
 • Je beschikt over een geldige LOGO-verklaring.
 • Ook heb je ervaring met methodieken vanuit cognitieve gedragstherapie: MBT, EMDR en Acceptance Committent Therapy.
 • Je bent stressbestendig, flexibel en sterk in het omgaan met crisissituaties.
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden zowel in Nederlands als in Engels.
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en een sterk empathisch vermogen.
 • Je zorgt ervoor dat contacten met cliënten ondersteunend en beschermend zijn, gericht op het tot stand brengen van inzicht en gedragsverandering.

Wat bieden wij jou

De cao GGZ is van toepassing op deze functie. Het salaris bedraagt minimaal 4.108 euro en maximaal 5.335 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. U-Center biedt een contract voor minimaal 24 en maximaal 36 uur per week, flexibiliteit in uren is uiteraard bespreekbaar. Ook een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden hoort bij het aanbod. Daarbij hoort een passend opleidingsbudget, een eindejaarsuitkering (8,33%), een levensfase budget, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling via PFZW.

Verder:

 • Vind je Zuid-Limburg te ver qua afstand? Laat het ons weten want wij denken graag mee in oplossingen.
 • Veel mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Korting van op een sportabonnement (50%).
 • (Op bepaalde tijden) gratis gebruik van zwembad en fitnessruimte.
 • Teamspirit is kenmerkend voor werken bij U-Center.

Solliciteer direct of kom kennismaken

Wil je meer weten over deze functie of misschien een vrijblijvend kijkje nemen in ons behandelcentrum? Neem contact op met Kimberly Schröder, Recruiter U-center, T 06 82 37 54 59. Wil je direct solliciteren? Vul dan het online sollicitatieformulier in.

Solliciteer