Werken bij U-center

Vacature Communicatie- en Marketingadviseur (36 uur)

Ben jij een ervaren, ondernemende en zelfstandige professional op het gebied van marketing en communicatie? En wil je jouw steentje bijdragen aan ons uniek behandelcentrum, dat behandelingen aanbiedt aan mensen met psychische aandoeningen en verslavingen? Dan zoeken wij jou als communicatie- en marketingadviseur! Interesse? Solliciteer snel.

Communicatie- en Marketingadviseur

Over de functie Communicatie- en Marketingadviseur

Als Communicatie- en Marketing Adviseur bij U-center ben je strategisch verantwoordelijk voor de interne en externe positionering van U-center als merk en draag je zorg dat U-center hoog zichtbaar is voor de juiste doelgroep, op het juiste moment, via de juiste kanalen én met de juiste tone-of-voice. En bewerkstellig je hiermee dat U-center een voorkeurspositie krijgt bij de overweging tot “afname van dienstverlening”, “het aangaan van een samenwerking” of de “wens/gedachte om bij U-center te komen werken”.

In deze veelzijdige en uitdagende functie met maatschappelijk karakter komen de volgende werkzaamheden aan bod:

 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een jaarlijks communicatie- en marketingplan op basis van concrete doelen en bepaalt wat ervoor nodig is om dit succesvol te behalen.
 • Je werkt samen met externe specialisten in het opstellen van de SEA- en SEO strategie. Jouw taak hierin is het afstemmen van een jaarlijkse planning & budgettering. Tussentijds onderhoud je nauw contact en stel je de strategie bij waar nodig. Je bepaalt wat de focus wordt en werkt samen met een SEO-copywriter en schrijft in sommige gevallen ook zelf teksten.
 • Je adviseert en ondersteunt afdeling HR met arbeidsmarktcommunicatie en het uitzetten van vacatures op gebied van SEO en campagnes. Daarnaast geef je actief adviezen over interne- en externe communicatie en PR m.b.t. het positioneren U-center.
 • Je zet online campagnes uit bij externe mediabureaus en bepaalt wanneer er extra inzet van campagnes nodig is.
 • Je bent verantwoordelijk voor website-en social mediabeheer en plant posts in en monitort reacties. Hierbij richt je je op content ontwikkeling en beheer. Voor geplande kleine of grote website-optimalisaties schakel je met ons externe mediabureau en werk je samen met developers, designers en andere specialisten voor continue doorontwikkeling en functioneel onderhoud (bijv. bugs).
 • Nieuwe kansen ontdekken en alternatieve manieren bedenken om doelgroepen te bereiken en bepaalt wat hiervoor nodig is (denk hierbij aan ontwikkelen van webinars, organiseren van fotoshoots, videografie of andere mogelijkheden).

Als communicatie- en marketingadviseur ben je zelfsturend en val je direct onder bestuur/directie. Daarnaast ben je de spin in het web voor verschillende afdelingen binnen U-center waarbij je het meest samenwerkt met het communicatie center (voorportaal voor cliënten) en relatiemanagement en zij zijn gevestigd in Driebergen.

Over jou

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een brede functie op het gebied van communicatie- en marketing (bijvoorbeeld als allround marketeer of communicatie- en marketingmedewerker).
 • Je hebt affiniteit met de geestelijke gezondheidszorg.
 • Je bent secuur, maakt makkelijk verbinding met anderen en gaat zorgvuldig te werk.
 • Je bent proactief, draagt zaken aan en krijgt energie van het schakelen met verschillende interne en externe partijen.
 • Je geeft makkelijk feedback en weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden.
 • Je hebt een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (spreken en schrijven).
 • Je bent bekend met Google Analytics; Adobe Photoshop/Indesign/Illustrator en hebt ervaring met het werken met een CMS.
 • Ervaring met een media monitoring tool (Coosto) is een pré.
 • De functie kan uitgevoerd worden vanuit Epen of Driebergen, dit is bespreekbaar. Je bent in ieder geval bereid om regelmatig tussen de verschillende locaties te reizen i.v.m. samenwerking communicatie center, relatiemanagement en het behandelcentrum.

Wat bieden wij?

 • Een arbeidscontract voor 36 uur per week.
 • Je mag rekenen op een marktconform salaris o.b.v. de cao ggz FwG 60 met een bruto maandsalaris van €3.241 tot €4.883 bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een eindejaarsuitkering 8,33%, levensfase budget, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling via PFZW).
 • Je werkt op een unieke, groene plek en je kunt op bepaalde tijden in Epen gratis gebruikmaken van het zwembad en de fitnessruimte.
 • Teamspirit en drive zijn kenmerkend voor U-Center.

Over U-center

 • U-center biedt een klinische behandeling aan voor cliënten met meervoudige psychische problematieken. U-center heeft in het Zuid-Limburgse Epen een behandelcentrum voor Nederlandstalige cliënten en internationale cliënten. Het communicatie center en relatiemanagement van U-center is gevestigd in Driebergen.
 • Dankzij onze unieke, multidisciplinaire aanpak kan U-center haar cliënten optimaal begeleiden in de eerste stappen naar een geslaagde herintegratie in de samenleving. Dit behandeltraject duurt doorgaans zes weken, gevolgd door een ambulant traject van acht weken.
 • U-center is een uitdagende en flexibele werkgever voor servicegerichte professionals die in een eigentijdse en groeigerichte omgeving uitmuntend werk willen leveren in de zorg. 

Solliciteer direct of kom kennismaken

Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Kimberly Schröder, Recruiter U-center, T 06 82 37 54 59. Wil je direct solliciteren? Vul dan het online sollicitatieformulier vóór maandag 27 maart 2023 in. Noteer alvast dinsdag 28 maart 2023 in je agenda, dan vinden de eerste gesprekken plaats.

Solliciteer direct