NEN-EN 15224 certificering vernieuwd 2024-2027

Nieuws

15-12-2023

NEN-EN 15224 certificering vernieuwd 2024-2027

Vorige week heeft de NEN-EN 15224 audit plaatsgevonden binnen U-center. Met trots kunnen wij vertellen dat de audit goed is verlopen en dat wij voor 2024-2027 een vernieuwd certificaat hebben ontvangen. Deze audit werd uitgevoerd door LRQA (Lloyd’s Register Quality Assurance).

Wij streven voortdurend naar het handhaven en verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening. Om dit te waarborgen werken wij volgens de strenge eisen van de NEN-EN 15224 norm. Deze norm is gebaseerd op de internationale ISO 9001-norm voor kwaliteitsmanagement, maar is aangepast en uitgebreid om beter aan te sluiten bij de specifieke behoeften en eisen van de gezondheidszorgsector.

Deze succesvolle audit bevestigt dat wij voldoen aan de gestelde normen en in staat zijn om hoogwaardige zorg te leveren aan onze cliënten. Daarnaast is dit ook een waardevol instrument voor continue verbetering, omdat het ons in staat stelt om zwakke punten te identificeren en corrigerende maatregelen te nemen. Het doel is dus niet alleen naleving, maar ook voortdurende verbetering van de kwaliteit van de door ons geleverde zorg.

Deze certificering bevestigd opnieuw onze toewijding aan het leveren van goede kwalitatieve zorg en daar zijn we TROTS op!

Op zoek naar een behandeling met blijvend effect?

Bij U-center volg je een korte, intensieve behandeling in ons behandelcentrum. Daarbij pakken we meerdere diagnoses tegelijk aan, met verschillende therapieën. Neem contact op voor een persoonlijk advies.

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden