Online medewerkersdag met webinar en thuisbingo

Blog - Medewerkersdag online

Gwendela Kleppers - 11-12-2020

Online medewerkersdag met webinar en thuisbingo

Twee keer per jaar organiseren we voor en met alle medewerkers van U-center een dag waar ontmoeting centraal staat. Dit jaar moest het wel even anders. Dat alternatieven ook leuk kunnen zijn bleek op donderdag 10 december.

In de middag startte de medewerkersdag met een webinar van directeur Raymond van Oosterhout. In een korte presentatie blikten we terug op het afgelopen jaar en keken we alvast vooruit naar 2021. Aan bod kwamen onderwerpen als interne veranderingen, projecten op het gebied van kwaliteit van zorg voor onze cliënten, e-health, de gevolgen van corona, afscheid van collega's en het welkom heten van veel nieuwe collega's. 

In de avond vond de U-center ThuisBingo plaats via een livestream op YouTube. Samen met presentator Michiel Eijsbouts en zijn team konden collega’s met vijftig op maat gemaakte bingoballen terugblikken op het afgelopen jaar, chatten, bellen, foto’s uitwisselen én mooie prijzen winnen. Gelukkige winnaars waren Ton Habets, Maud Collin en Yaël Smeets. Hoofdprijswinnaar was onze kok Rory van Dam. Hij won een online teambuilding-game die hij samen met negen collega’s kan gaan doen binnenkort. Gefeliciteerd Rory!

 

Sfeerimpressie

De Grote U-center thuisbingo!

Een sfeerimpressie van de online U-center medewerkersdag 2020.

De bingokaarten liggen klaar

De ThuisBingo hoofdprijs

Winnaar van de hoofdprijs: onze kok Rory van Dam!

De U-center ThuisBingo

Het borrelpakket voor tijdens de bingo

U-center mondkapje - gewonnen door onze planner Maud Collin.