Over U-center

Empowering People

U-center is opgericht in 2008

De organisatie

U-center is volgens een duidelijke structuur georganiseerd met een collegiaal bestuur en een raad van commissarissen. 
In onze healing environment vind je deskundigheid, persoonlijke aandacht, gastvrijheid en toewijding. We werken resultaatgericht en onderhouden nauw contact met verwijzers, familie en andere betrokkenen zoals werkgevers.
U-center werkt intensief samen met Maastricht University, daarbij ondersteund door onze Klinische en Wetenschappelijke Adviesraad. We streven naar een effectief en duurzaam herstel.

Lees meer

Wetenschap

Behandeleffect & Resultaten

Een goede behandeling is gegrond in de meest actuele wetenschappelijke kennis. U-center werkt nauw samen met vooraanstaande wetenschappers om deze kennis te verkrijgen. Daarnaast meten we ook de effecten van onze behandeling middels gevalideerde vragenlijsten

Lees meer

Werken bij U-center

Een enthousiast en divers team!

Wil jij samen met ons meewerken aan het realiseren van de U-turn, oftewel het punt waar mensen echt verandering in hun leven gaan ervaren? Neem dan gerust een kijkje in onze vacatures of neem contact met ons op. Bij U-center kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan met diversiteit aan cliënten en collega’s. We bieden je een inspirerende, open en informele bedrijfscultuur met persoonlijk perspectief en vakinhoudelijke ontwikkelmogelijkheden. Professionele opleiding en persoonlijke ontwikkeling, dat is wat wij jou graag extra bieden!

Bekijk onze vacatures

Opleiding & Scholing

U-cademy

U-center hecht veel waarden aan education permanente, aan professionele en persoonlijke ontwikkeling. We leren graag zelf elke dag weer bij, en we geven graag onze kennis en ervaring door aan jou als professional in onze U-cademy. Dat kan in de vorm van geaccrediteerde cursussen en workshops, bijvoorbeeld over verslaving, depressie, trauma, maar ook over interventies zoals Motivational Interviewing en Kortdurend Behandelen volgens het KOP-model.

Bekijk ons scholingaanbod

Testimonials

Bekijk hoe cliënten U-center ervaren hebben

Kom naar een van onze informatiebijeenkomsten!

Meer info