Direct in gesprek met professionals

De medewerkers van het communicatie center staan voor je klaar!

Je kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 20.00 uur via ons gratis telefoonnummer 0800-2224446. Natuurlijk mag je ons ook mailen of een terugbelverzoek indienen. Wil je je al direct aanmelden? Ook dat is mogelijk!

Neem nu contact op

Je kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 20.00 uur via ons gratis telefoonnummer 0800-2224446. Natuurlijk mag je ons ook mailen of een terugbelverzoek indienen. Wil je je al direct aanmelden? Ook dat is mogelijk!

Neem nu contact op

Epen

De kliniek

Julianastraat 23a
6285 AH Epen
Nederland
Telefoon receptie: 043-4559109*
*Voor spoed is de receptie 24/7 bereikbaar

Contactgegevens
Telefoon: 0800-2224446*
Telefoon internationaal: +31343556400
E-mailadres: comcenter@u-center.nl
*Bereikbaar op werkdagen: 09.00 - 20.00 uur

Routebeschrijving

Driebergen

Communicatie center & ambulante vestiging

De Horst 1
Landgoed de Horst, Gebouw Vossesteijn 7
3971 KR Driebergen
Nederland

Contactgegevens
Telefoon: 0800-2224446*
Telefoon internationaal: +31343556400
E-mailadres: comcenter@u-center.nl
*Bereikbaar op werkdagen: 09.00 - 20.00 uur

Routebeschrijving

Communicatie center

De medewerkers van het communicatie center staan van maandag t/m vrijdag voor je klaar van 09.00 uur tot 20.00 uur. We vinden het heel belangrijk dat je direct inhoudelijk gehoord en geholpen kunt worden. Daarom werken er bij ons alleen maar deskundig geschoold personeel aan de telefoon. Ze stellen zich graag voor.

Frontoffice manager

Annemiek van der Jagt

Mijn naam is Annemiek van der Jagt. Met ontzettend veel plezier ben ik na 2 jaar weer terug bij U-center. Mijn achtergrond is Communicatie- en informatiewetenschappen en Hotel & bedrijfsmanagement. Zeer diverse studies, maar ik merkte dat ik energie kreeg van het creëren van een gastvrij en welkom gevoel. Mijn energie en passie haal ik dan ook uit contact met cliënten en naastbetrokkenen en door hen op een prettige en betrokken wijze te begeleiden door onze aanmeldprocedure wat voor hen vaak een grote stap is. Ik werk nu als Frontoffice manager in Driebergen waar ik me – naast het dagelijkse werk op het communicatie center - vooral zal bezighouden met het verbeteren van de cliëntbeleving.

Coordinator Relations

Magda van Nellestijn

Mijn naam is Magda van Nellestijn. Ik werk sinds 1 mei 2015 bij het communicatie center, waar ik mij helemaal op mijn plaats voel. Ik heb de eerste tien jaar van mijn carrière in de verpleging gewerkt, zowel in Nederland als in Saoedi-Arabië. Daarna heb ik in het buitenland (Bahrain, Verenigde Arabische Emiraten en Engeland) verschillende functies in de dienstverlenende en commerciële sector gehad. Alle ervaring die ik heb opgedaan komt bij U-center goed van pas, en dat geeft veel voldoening . In het bijzonder houd ik mij bezig met onze internationale aanmeldingen – van intake tot opname – maar ook voor de aanmeldingen van onze Nederlandse cliënten.

Florien Petersen - de Raadt

Mijn naam is Florien Petersen. Sinds april 2015 werk ik voor U-center als medewerker van het communicatie center. Ik voer dagelijks telefonisch intakegesprekken. Het gevoel dat je iemand kunt helpen bij het vinden van de juiste hulpverlening, geeft me veel voldoening. Ik heb twee studies afgerond, Opleidingskunde en Fotografie. Tijdens deze eerste opleiding heb ik me voornamelijk gefocust op hoe volwassenen leren binnen organisaties en hoe ik mensen kan begeleiden in hun leerproces. Dat begeleiden spreekt me ook in deze functie erg aan. Ik hoop nog lang met veel plezier binnen U-center te mogen werken.

Psycholoog

Jordy Visser

Mijn naam is Jordy Visser. Na mijn masteropleiding  Klinische Neuropsychologie heb ik gewerkt bij verschillende bedrijven in de communicatie en nieuwe media. Sinds december 2016 werk ik met veel plezier bij het communicatie center van U-center. Het is fijn om te merken dat mijn achtergrond in de hulpverlening goed te combineren valt met mijn ervaring in de communicatie. Mocht u zich aanmelden dan begeleid ik u het gehele proces van aanmelding, screening, tot het plannen van de opname. Belangrijk hierbij vind ik de persoonlijke aandacht en het meedenken met cliënten die vaak in een lastige fase in hun leven zitten.

Psycholoog

Joni Hendriks

Mijn naam is Joni Hendriks en ik werk sinds april 2017 bij het communicatie center. Het geeft me veel positieve energie om iemand zo goed mogelijk door het aanmeldingsproces heen te begeleiden en een luisterend oor en hulp te bieden waar nodig. Daarnaast hou ik me ook graag bezig met het optimaliseren van bedrijfsprocessen en een effectieve inzet van communicatiesystemen. In 2012 heb ik mijn Master in de Psychologie afgerond, waarna ik ook ervaring heb opgedaan als manager, coach en trainer. Ik hoop mijn kwaliteiten nog heel lang voor U-center te mogen inzetten.

Psycholoog

Liselotte van der Scheer

Mijn naam is Liselotte. In heb een studie rechten achter de rug en heb als beleidsmedewerker en als advocaat gewerkt. Leergierig als ik ben, ben ik in 2011 weer gaan studeren, namelijk klinische psychologie. Na mijn afstuderen heb ik onder meer gewerkt als zorgadviseur, assessmentpsycholoog en praktijkondersteuner ggz bij diverse huisartsenpraktijken. Als persoon zou ik mijzelf omschrijven als toegankelijk, ambitieus, betrokken en in het bezit van een groot luisterend oor. Door mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid, zijn mijn hobby’s al even ‘kleurrijk’ als mijn CV. Ik houd van dansen, lezen, fotograferen, schilderen en tekenen. Mijn motto? Vier wie je bent vandaag, veroordeel niet wie je gisteren was en droom van wie je morgen zou kunnen zijn. Wellicht tot horens aan de telefoon!

Psycholoog

Vital van de Gaar

Ik ben Vital van de Gaar en ik ben afgestudeerd als medisch psycholoog. Hiervoor heb ik ervaring opgedaan op de medische psychologie afdeling van een ziekenhuis. Ik ben zowel werkzaam als psycholoog en medewerker van het communicatie center bij U-center. Deze combinatie aan functies biedt een gevarieerde werkomgeving voor mij.

Psycholoog

Anne Tiemensma

Mijn naam is Anne Tiemensma en sinds juni 2018 ben ik werkzaam als basispsycholoog bij U-center in Driebergen. Ik ben zowel werkzaam op het communicatie center en als psycholoog in het ambulante team van Driebergen. Door deze afwisseling ben ik zowel in de aanmelding als bij de afsluiting van een behandeltraject betrokken. Ik weet niet anders dan dat ik geïnteresseerd ben in de mens en haar drijfveren. Na het afronden van mijn masteropleiding Klinische en Gezondheidspsychologie heb ik onder andere ervaring opgedaan in de verslavingszorg. Betrokkenheid, openheid, empathie en een vleugje humor staan in mijn werk als psycholoog hoog in het vaandel. Ik zet mij gedurende de behandeling in voor het verbeteren van psychische gezondheid en persoonlijke ontwikkeling met als doel het ervaren van meer vrijheid.

Martine Bastiaens

Mijn naam is Martine Bastiaens. Met veel plezier versterk ik het communicatie center sinds augustus 2018. Tijdens en na mijn master Clinical Child, Family and Education studies heb ik voornamelijk werkervaring opgedaan in de geestelijke gezondheidszorg voor kind en jeugd. Zowel in mijn werkveld als in mijn dagelijks leven speelt maatschappelijke betrokkenheid een belangrijke rol. Mijn energie put ik dan ook uit een dienst doen voor een ander. Dit sluit mooi aan op mijn werkzaamheden bij U-center, waar ik graag voor u klaar sta om uw vragen te beantwoorden en u met persoonlijke aandacht te begeleiden in uw aanmeldprocedure.

Business Unit Manager

Bert Rademaker

Mijn naam is Bert Rademaker en ik werk nu acht jaar bij U-center. Als manager ben ik onder andere verantwoordelijk voor onze locatie in Driebergen. Ik ben geschoold als bedrijfskundige en heb jarenlange ervaring als hulpverlener in diverse werkvelden van de geestelijke gezondheidszorg, zoals de crisisdienst.

Kom naar een van onze informatiebijeenkomsten!

Meer info