Intake

Nauwkeurige diagnose, met betrokkenheid van een bedrijfsarts

Een effectieve behandeling begint bij nauwkeurige diagnostiek. Als u uw medewerker aanmeldt bij U-center, volgt een intensieve intake van een volle week. Hierdoor worden de behandeldoelstellingen glashelder. Ook wordt er een globaal re-integratieplan door onze bedrijfsarts opgesteld dat gedurende de behandeling wordt verfijnd.


Multidisciplinaire aanpak

De intensieve intake wordt uitgevoerd door een multidisciplinair team. Daarin zijn de volgende disciplines vertegenwoordigd: verpleging, medische dienst, (GZ-)psychologen, een test-assistent, fysiotherapie en verslavingscounselors. Een coördinator houdt het overzicht over de intake en draagt zorg voor een soepele overgang naar de behandeling. Een Team Arbeid en Gezondheid (bevoegde bedrijfsartsen) in dienst van U-centervolgtde intake en stelt in samenspraak met uw medewerker en het team een re-integratieplan op.


Regie bij de patiënt

Motivatie voor de behandeling en transparantie van het proces zijn volgens ons een voorwaarde voor resultaat. Het geeft uw medewerker regie over zijn behandeling en maakt hem verantwoordelijkheid voor zijn herstel. Hij of zij ondergaat de behandeling niet, maar werkt heel bewust mee. Daarom krijgt uw medewerker al bij de intake een actieve rol in het proces. Hij denkt mee over realistische behandeldoelstellingen en neemt deel aan het multidisciplinair overleg van het behandelteam.


Sociale omgeving betrekken

U-center betrekt de sociale omgeving van uw medewerker al vanaf de intake intensief bij de behandeling. Het onderhoudt gedurende het gehele proces actief contact met de naasten, met de ambulante behandelaar en ook met u als werkgever. Dit gebeurt allemaal op een transparante wijze: uw medewerker is overal bij betrokken. Ook is er in de intakeweek al aandacht voor het nabehandelingstraject, dat vanaf week acht op de nabehandelingslocatie bij opleidingsinstituut De Baak in Driebergen plaats zal vinden. Dit alles zorgt ervoor dat wensen en beoogde doelen bij aanmelding sneller vertaald worden in acties. 

Wilt u meer informatie? Neem contact op met U-center

U-center

  • Korte en intensieve behandeling
  • Bewezen effectief
  • Economische keuze

Hoe stelt U-center een depressie vast?

Bekijk de video
Bel
Voor telefonisch contact kunt u bellen met:

0800-222 444 6

Op werkdagen:  09-20.00
Op feestdagen: 10-18.00
 
Mail
Agenda

Weten of het klikt?

Ontmoet onze medewerkers en krijg zekerheid. Bezoek een van de voorlichtingsavonden of een open dag. Kies zelf het moment.

Inschrijven Open Dagen voor professionals

Voorlichtingsbijeenkomsten
voor cliënten
sluiten