Uw medewerker bij U-center

Korte en intensieve behandeling met focus op re-integratie

Wanneer u uw medewerker laat behandelen, verwacht u snel resultaat en soepele re-integratie. Het programma dat U-center biedt is hierop afgestemd. U mist uw medewerker een periode met de lengte van gemiddeld slechts een kleine sabbatical (zeven weken). Daarin maakt hij of zij een u-turn. De zeven weken die volgen staan in het teken van re-integratie, waarin uw medewerker uitgebreide begeleiding krijgt vanuit onze nabehandelingslocatie bij De Baak in Driebergen.


Serieus aanpakken

Nederland kent een traditie van ‘stepped care’ en ambulant behandelen. De meeste ggz-klinieken beginnen met een lichte variant en doen er steeds een schepje bovenop als het niet genoeg blijkt. Voor u als werkgever kan dat frustrerend zijn, omdat u uw medewerker lange tijd mist of er tot meerdere jaren slechts ten dele op kan rekenen. Om nog niet te spreken over de kosten  en het vrij hoge risico op terugval. Voor een medewerker is het frustrerend omdat het proces zich voortsleept en het gevolgen kan hebben voor de carrière en salarisontwikkeling. Vandaar dat U-center het probleem meteen serieus aanpakt en in een afgemeten periode van zeven weken een significante verandering forceert. Dit heeft bewezen effect te hebben. 


Nadruk op re-integratie

U-center legt gedurende de hele behandeling het zwaartepunt bij re-integratie. Werk als onderdeel van het herstel. Een verslaving, depressie of burn-out staat nooit op zichzelf, maar ontstaat in een context. U-center werkt daarom volgens een biopsychosociaal model. We betrekken familie en andere naasten bij de behandeling en schenken bijzonder veel aandacht aan de werksituatie. Alles is erop gericht om oude patronen te doorbreken, vlot en zorgvuldig te re-integreren en te voorkomen dat een terugval zich in de toekomst voordoet.

Lees hier meer over:

Wilt u meer informatie? Neem contact op met U-center

U-center

  • Korte en intensieve behandeling
  • Bewezen effectief
  • Economische keuze
Bel
Voor telefonisch contact kunt u bellen met:

0800-222 444 6

Op werkdagen:  09-20.00
Op feestdagen: 10-18.00
 
Mail
Agenda

Weten of het klikt?

Ontmoet onze medewerkers en krijg zekerheid. Bezoek een van de voorlichtingsavonden of een open dag. Kies zelf het moment.

Inschrijven Open Dagen voor professionals

Voorlichtingsbijeenkomsten
voor cliënten
sluiten