Werken bij U-center

Psychiater (24 uur per week)

Wil jij werken in bevlogen multidisciplinaire teams? Werk je graag met een klinische, doorgaans zeer gemotiveerde populatie? En wil jij je steentje bijdragen aan een organisatie in ontwikkeling? Dan zijn we een goede match.

"Psychiater"

Wat houdt de functie in?

Je behandelt cliënten met meervoudige psychische aandoeningen en verslavingen. Ook ben je als regiebehandelaar (medisch) verantwoordelijk voor de klinische behandeling van onze (internationale) cliënten.

Je houdt je bezig met intakes, het opstellen en uitvoeren van behandelplannen en diagnostiek. Je draagt bij aan de missie van U-center, door de klachten en symptomen van de cliënten tot hanteerbare proporties terug te brengen en hen perspectief in hun leven te laten ontdekken, zodat ze het leven ten volle kunnen (be)leven vanuit zichzelf.

Dit doe je niet alleen. Vanuit een multidisciplinair team werk je samen en als psychiater heb je hierin een adviserende en coachende rol. Je durft de leiding te nemen, ook richting je collega’s.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die werk- en behandelervaring heeft op het gebied van afhankelijkheids-, burn-out problematiek, stemmings- en angststoornissen. Je kunt samenwerken binnen meerdere teams en protocollair werken. Ook herken je je in de kernwaarden van U-center, te weten: attent, durf, zelfbewust, gedreven en hoogwaardig. Daarnaast ben je, of heb je:

BIG-geregistreerd psychiater
Stressbestendig en ben je in staat crisissituaties en andere onvoorziene situaties goed te kunnen hanteren
Flexibel; je werkt beschikbaarheidsdiensten en bij voorkeur werk je één dag op onze locatie in Driebergen en twee dagen in onze kliniek te Epen
Effectief in je mondelinge en schriftelijke communicatie met een goede beheersing van de Nederlandse (ABN) en Engelse taal
Goede sociale vaardigheden en sterk empathisch vermogen. Kunnen motiveren en stimuleren van collega’s en cliënten tijdens de behandeling. Contacten met cliënten ondersteunend en beschermend laten zijn en gericht op tot stand brengen van inzicht en gedragsverandering.Wat bieden wij?

Je komt te werken in ons U-center in Epen, een psychotherapeutisch behandelcentrum met een open en inspirerende bedrijfscultuur waar iedereen bereid is elkaar te helpen. Jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Jij krijgt daarom mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen.

  • Een marktconform salaris o.b.v. de GGZ cao (FWG AMS)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling via PFZW
  • Een functie voor 24 uur per week
  • Een unieke werkplek in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap en op het landgoed in Driebergen
  • Persoonlijk perspectief en goede vakgerichte ontwikkelingsmogelijkheden
  • Tweemaal per jaar een inspirerende medewerkersdag aan de hand van een relevant thema
  • Een restaurant waar je terecht kunt voor o.a. een heerlijke lunch en gratis vers fruit
  • Gratis gebruik van het zwembad en de recent vernieuwde fitnessruimte op bepaalde tijden

Meer weten en solliciteren?

Jouw schriftelijke sollicitatie zien we graag tegemoet. Je kunt deze richten aan hr-medewerker, Claudia Nijssen via hrm@u-center.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Bert Rademaker of Astrid van Meeuwen, managers zorg & bedrijfsvoering via tel: 043 455 91 09. Een uitgebreide functiebeschrijving is op te vragen via de afdeling HRM. Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Sluitingsdatum vacature : 24 oktober a.s.

Mail naar HRM

Kom naar een van onze informatiebijeenkomsten!

Meer info