U-research

Wetenschap, tevredenheidsonderzoek, peilingen

U-research is de onderzoekstak van U-center. Op deze pagina vindt u wetenschappelijke data en de resultaten van diverse peilingen. Het wetenschappelijke onderzoek wordt uitgevoerd door Maastricht University en behelst periodieke effectiviteitsmetingen (ROM-metingen) en fundamenteel onderzoek naar de oorzaken van verslaving, depressie en burn-out. De peilingen worden door U-center zelf uitgevoerd en betreffen periodieke tevredenheidsonderzoeken, en onderzoek onder de Nederlandse bevolking naar opvattingen over verslaving, depressie en burn-out.      

U-center

Ik wil meer informatie

Laatste peilingen

In de tweede helft van 2012 ondervroeg U-research mensen over burn-out. Welke steun verwachten zij van hun werkgever? Welke gevolgen denken zij dat een burn-out zou hebben voor hun loopbaan?

Laatste ROM-score

Maastricht University publiceerde eind 2012 een rapport over de effectiviteit van U-center. Hieruit bleek dat tot 80 procent van de patiënten aanzienlijke vooruitgang boekt. Het percentage deelnemeners aan het onderzoek was bijzonder hoog: 86 procent.

Tevredenheidsmetingen

U-center publiceert elk kwartaal cijfers over de tevredenheid van patiënten over de kliniek. Zij geven rapportcijfers voor onder meer de inhoud van de behandeling, voor de faciliteiten en voor de patiëntgerichtheid. 

Bel
Voor telefonisch contact kunt u bellen met:

0800-222 444 6

Op werkdagen:  09-20.00
Op feestdagen: 10-18.00
 
Mail
Agenda

Weten of het klikt?

Ontmoet onze medewerkers en krijg zekerheid. Bezoek een van de voorlichtingsavonden of een open dag. Kies zelf het moment.

Inschrijven Open Dagen voor professionals

Voorlichtingsbijeenkomsten
voor cliënten
sluiten