Persoonlijkheidsproblematiek

Persoonlijkheidsproblematiek komt veel voor. Het gaat daarbij om steeds terugkerende patronen van denken, voelen en handelen waardoor er problemen ontstaan in iemands leven, bijvoorbeeld in de partnerrelatie of op het werk. Deze patronen zijn meestal al jaren aanwezig en zijn ontstaan in de kindertijd. Persoonlijkheidsproblematiek ligt vaak ten grondslag aan de aanmeldklacht van onze cliënten – depressie, angst, burn-out, verslaving – of houdt de klachten in stand.

Deze problematiek krijgt dan ook aandacht tijdens een behandeling in U-center. Door schematherapie wordt de cliënt zich bewuster van zijn/haar patronen (schema’s), van hun ontstaansgeschiedenis en van situaties waarin ze worden geactiveerd. Deze therapie wordt in individuele sessies behandeld. Alle medewerkers van U-center (o.a. psychologen, verpleegkundigen, artsen, psychiaters) zijn geschoold in het gedachtengoed van schematherapie.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met U-center

Wij staan voor u klaar

Neem gerust contact op

Waarom U-center?

  • Patiënttevredenheid 8.2
  • Wetenschappelijk bewezen effectief
  • Multidisciplinaire aanpak
  • Integrale behandeling van meerdere diagnoses tegelijkertijd
Bel
Voor telefonisch contact kunt u bellen met:

0800-222 444 6

Op werkdagen:  09-20.00
Op feestdagen: 10-18.00
 
Mail
Agenda

Weten of het klikt?

Ontmoet onze medewerkers en krijg zekerheid. Bezoek een van de voorlichtingsavonden of een open dag. Kies zelf het moment.

Inschrijven Open Dagen voor professionals

Voorlichtingsbijeenkomsten
voor cliënten
sluiten