Video: Welke hulp geeft U-center na een depressiebehandeling?

Blijven werken aan jezelf na een psychisch probleem is een sleutel tot succes. Als je stil blijft staan is de kans namelijk 1 op 2 dat je later nog eens in de problemen komt. 

Nabehandeling

Jezelf wapenen tegen terugval is van groot belang om een behandeling te laten slagen. Daarom geeft U-center veel ondersteuning. Na de eerste 7 weken klinische behandeling in het resort (de opname) volgt een ambulante nabehandeling van nog eens 7 weken in de thuisomgeving. Je bent dus gewoon thuis, maar houdt via ehealth contact met therapeuten. Een paar keer kom je terug voor therapie in de dependance in Driebergen.

U-support

Ook na de totaalbehandeling van 14 weken krijg je ondersteuning van U-center. Je kunt blijvend gebruik maken van U-support. Deze wekelijkse zelfhulpgroepen bij jou in de buurt worden geleid door een deskundige, zoals een psycholoog. Daarnaast zijn er opfristrainingen, een jaarlijkse reünie en ben je geabonneerd op een magazine dat je helpt met herstellen. Zo kun je jezelf blijven versterken.

Bel
Voor telefonisch contact kunt u bellen met:

0800-222 444 6

Op werkdagen:  09-20.00
Op feestdagen: 10-18.00
 
Mail
Agenda

Weten of het klikt?

Ontmoet onze medewerkers en krijg zekerheid. Bezoek een van de voorlichtingsavonden of een open dag. Kies zelf het moment.

Inschrijven Open Dagen voor professionals

Voorlichtingsbijeenkomsten
voor cliënten
sluiten