Werken bij U-center

Vacature psychomotorisch therapeut (uren in overleg)

Wil jij bij ons aan de slag om cliënten inzicht te geven in bewustwording van gedrag, gevoelens en gedachten?

Draag jij samen met ons bij aan een positieve en duurzame verandering in het leven van cliënten met psychische problemen en verslavingen? Kom dan werken in ons behandelcentrum.

"Vacature

Draag jij samen met ons bij aan een positieve en duurzame verandering in het leven van cliënten met psychische problemen en verslavingen? Kom dan werken in ons behandelcentrum.

Wat houdt de functie in?

Als psychomotorisch therapeut bij U-center behandel je cliënten met complexe psychische stoornissen in combinatie met lichamelijke stoornissen. Je participeert in het multidisciplinaire behandelteam en het multidisciplinaire overleg. Vanuit een professioneel referentiekader geef je aanzet tot duurzaam lichamelijk herstel. In het algemeen door zodanige beïnvloeding van de lichamelijke gesteldheid van de cliënt dat de juiste mentale processen kunnen plaatsvinden. Meer specifiek door hen positieve en nuttige ervaringen te laten opdoen met de grenzen en mogelijkheden van hun eigen lichaam en beweging.

Plan een kennismakingsgesprek via tel.nr. 043-4559109
"Vacature

Waar kom je te werken?

U-center is een uniek psychotherapeutisch centrum dat klinische en ambulante behandelingen aanbiedt voor Nederlandse en internationale cliënten met meervoudige psychische aandoeningen en verslavingen. De kliniek bevindt zich in de regio Maastricht, vlakbij de grens van België en Duitsland en breidt dit jaar uit met een tweede kliniek voor internationale cliënten. Tijdens ons behandeltraject werken we samen aan het realiseren van de ‘U-turn’: het punt in het leven van onze cliënten waar écht een verandering plaatsvindt. Het traject bestaat uit een opname van zeven weken en een eventueel ambulant vervolgtraject. De behandeling is erop gericht om de cliënt zo snel mogelijk een rol in de maatschappij terug te geven, zowel in haar of zijn privéleven als op het werk. We bieden het gereedschap dat nodig is om vanuit eigen kracht toe te werken naar balans en controle.

Wie zoeken we?

Onze fysiotherapeuten kijken uit naar een nieuwe collega om het team op sterkte te brengen. Onze voorkeur gaat uit naar een psychomotorisch therapeut met ggz ervaring die vanuit deze achtergrond een mooie aanvulling kan zijn voor het team en de invulling van ons behandelaanbod.
Daarnaast heb je:

  • een afgeronde hbo-opleiding psychomotorische therapie;
  • een goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal;

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij U-center in Epen, een psychotherapeutisch behandelcentrum met een open en inspirerende bedrijfscultuur waar iedereen bereid is elkaar te helpen. Jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Jij krijgt daarom mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen. Verder bieden we:

  • een marktconform salaris o.b.v. de ggz-cao (fwg 55);
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling via PFZW;
  • een unieke werkplek in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap;
  • persoonlijk perspectief en goede vakgerichte ontwikkelingsmogelijkheden;
  • tweemaal per jaar een inspirerende medewerkersdag aan de hand van een relevant thema;
  • een restaurant waar je terecht kunt voor o.a. een heerlijke lunch en gratis vers fruit;
  • gratis gebruik van het zwembad en de recent vernieuwde fitnessruimte op bepaalde tijden.

Meer weten over de dagelijkse ervaringen van ons team? 
Lees hier, hier en hier de ervaringen van onze collega's in Epen.

Plan een kennismakingsgesprek

Graag komen we met je in contact over deze vacature. Neem contact op met Claudia Nijssen, medewerker hr via tel.nr. 043-4559109 om een kennismakingsgesprek in te plannen. Of solliciteer via hrm@u-center.nl. Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Sluitingsdatum van deze vacature is 14 juli a.s.

Solliciteer

Wil je graag meer informatie over ons behandelcentrum?

Meld je nu aan voor het webinar 15 juli om 12.00 uur en chat live met ons.

Aanmelden