Werken bij U-center

Medewerker schoonmaak (24 uur per week)

Heb jij ervaring als medewerker schoonmaak en wil jij jouw kwaliteiten inzetten om ons schoonmaakteam te versterken? Ben je op zoek naar een vaste werkplek waarbij jouw schoonmaaktalent gewaardeerd wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

"medewerker

Wat houdt de functie in?

Als medewerker schoonmaak (huishouding) draag jij je steentje bij aan het schoonmaken en schoon houden van de openbare ruimten en het linnengoed. Door het representatief en ordelijk houden van inrichting zorg je ervoor dat cliënten zich op hun gemak voelen in ons behandelcentrum. Ook verzorg en organiseer je de functionele voorzieningen op de locatie. Daarnaast onderhoud je contact met een aantal externe partijen zoals de wasserij en het schoonmaakbedrijf. Zo houd je de openbare ruimten van U-center netjes en verzorgd voor de cliënten, medewerkers en overige bezoekers.

Waar kom je te werken?

U-center is een uniek psychotherapeutisch centrum dat klinische en ambulante behandelingen aanbiedt voor Nederlandse en internationale cliënten met meervoudige psychische aandoeningen en verslavingen. De kliniek bevindt zich in de regio Maastricht, vlakbij de grens van België en Duitsland en breidt dit jaar uit met een tweede kliniek voor internationale cliënten. Tijdens ons behandeltraject werken we samen aan het realiseren van de ‘U-turn’: het punt in het leven van onze cliënten waar écht een verandering plaatsvindt. Het traject bestaat uit een opname van zeven weken en een eventueel ambulant vervolgtraject. De behandeling is erop gericht om de cliënt zo snel mogelijk een rol in de maatschappij terug te geven, zowel in haar of zijn privéleven als op het werk. We bieden het gereedschap dat nodig is om vanuit eigen kracht toe te werken naar balans en controle.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die bekend en vaardig is met de technieken en met de schoonmaakapparatuur. Bij voorkeur heb je minimaal vijf jaar werkervaring als medewerker schoonmaak. Verder heb je of ben je:

  • zelfstandig en pro-actief;
  • een ordelijke en hygiënische werkwijze en een representatieve uitstraling.

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij U-center in Epen, een psychotherapeutisch behandelcentrum met een open en inspirerende bedrijfscultuur waar iedereen bereid is elkaar te helpen. Jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Je krijgt daarom ook mogelijkheden om eventueel cursussen en trainingen te volgen. Verder bieden wij:

  • een marktconform salaris o.b.v. de Horeca cao (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding en pensioenregeling via PH&C;
  • een functie voor maximaal 24 uur per week (3 dagen);
  • een unieke werkplek in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap;
  • tweemaal per jaar een inspirerende medewerkersdag aan de hand van een relevant thema;
  • gratis gebruik van het zwembad en de recent vernieuwde fitnessruimte op bepaalde tijden.

Meer weten en solliciteren

Jouw sollicitatie zien we graag tegemoet. Door hieronder op de knop 'solliciteer' te klikken, wordt de online sollicitatieprocedure opgestart. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Ruud Cransveld, manager operations, tel.nr. 043-4559109. Vermeld bij je sollicitatie a.j.b. ook één referent met wie wij contact kunnen opnemen. Sluitingsdatum van deze vacature is 13 april a.s. Acquisitie door bedrijven naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer Solliciteer

Vragen? We zijn nog steeds bereikbaar. Bel of mail ons gerust.

Neem contact op