Mission Statement

‘Goed is niet goed genoeg.' Zo luidt het motto voor het therapeutisch behandelmodel van U-center. Wij behandelen mensen met klachten op het gebied van burn-out, depressie, verslaving, trauma of angst. Wij geloven dat deze klachten het best worden behandeld wanneer mensen zich volledig kunnen richten op zichzelf. Vandaar dat U-center een comfortabele omgeving heeft gecreëerd die zo weinig mogelijk weerstand oproept en de focus volledig op de behandeling legt. 

U-center wil ervoor zorgen dat mensen door een intensieve, therapeutische behandeling na gemiddeld 7 weken kunnen terugkeren in de maatschappij (thuis en/of de werkplek).

U-center wil excelleren in zijn marktsegment door de hoogste kwaliteit te bieden. Niet alleen intern, maar ook via een zorgvuldige ambulante nabehandeling. Marktleiderschap in de private sector van de geestelijke gezondheidszorg is de toekomst die U-center voor ogen heeft.

De doelgroep van U-center bestaat uit mensen die gemotiveerd zijn zich op korte termijn te laten behandelen met een intensief en kortlopend programma, zodat zij snel weer hun taken kunnen oppakken in de maatschappij.

Ter ondersteuning van de inhoudelijke programma's entameert en onderhoudt U-center samenwerkingsverbanden met onder andere Maastricht University en diverse toonaangevende privé-klinieken in het buitenland.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met U-center

Waarom U-center?

  • Patiënttevredenheid 8.2
  • Wetenschappelijk bewezen effectief
  • Multidisciplinaire aanpak
  • Integrale behandeling van meerdere diagnoses tegelijkertijd
Bel
Voor telefonisch contact kunt u bellen met:

0800-222 444 6

Op werkdagen:  09-20.00
Op feestdagen: 10-18.00
 
Mail
Agenda

Weten of het klikt?

Ontmoet onze medewerkers en krijg zekerheid. Bezoek een van de voorlichtingsavonden of een open dag. Kies zelf het moment.

Inschrijven Open Dagen voor professionals

Voorlichtingsbijeenkomsten
voor cliënten
sluiten