Albert Hietink treedt af als algemeen directeur U-center

Overige directieleden vormen nieuw bestuur

EPEN - Albert Hietink treedt per 1 oktober 2017 terug als algemeen directeur van U-center. Samen met de medewerkers en in nauwe samenwerking met directeur behandelzaken Ingrid Weijnen heeft hij sinds 2011 een professionaliseringslag mogen realiseren. Hij heeft de kliniek internationaal op de kaart gezet en U-center laten ontwikkelen tot een gerenommeerde derdelijns, innovatieve en effectieve GGZ-onderneming.

"Albert Hietink heeft ruim zes jaar aan het roer gestaan van de U-center groep. Onder zijn leiding is de GGZ kliniek in roerige tijden vanuit een pioniersfase doorgegroeid tot een organisatie met een goede basis voor verdere groei en ontwikkeling", zegt Hans Michels, voorzitter van de Raad van Commissarissen. "Dit heeft Albert doen besluiten dat daarmee het juiste moment is aangebroken om terug te treden als algemeen directeur. De Raad van Commissarissen respecteert dit besluit en dankt Albert voor zijn jarenlange gedrevenheid, positieve betrokkenheid en leiderschap."

Gezonde organisatie

Albert Hietink kijkt tevreden terug op zijn periode als bestuursvoorzitter: "Ik laat een gezonde organisatie met een stabiele basis achter. U-center kan zich volledig richten op het verder (internationaal) uitbouwen van haar succes. Ik ben er oprecht trots op leiding te hebben kunnen geven aan dit prachtige, innovatieve bedrijf in de afgelopen periode."

Nieuw bestuur

Na het vertrek van Hietink zal U-center geleid worden door een collegiaal bestuur, bestaande uit Ingrid Weijnen en Ton Habets. Weijnen heeft een achtergrond als psychotherapeut en was onder meer manager bij Riagg Maastricht en Hoofd Behandeling bij Mondriaan Centrum voor Forensisch Psychiatrische Zorg. Weijnen is sinds 2010 Directeur Behandelzaken bij U-center. Ton Habets heeft uitgebreide ervaring in diverse (financiële) management- en directiefuncties, zowel in het bedrijfsleven (onder meer Akzo-Nobel, Douwe Egberts, CSM/Leaf) als in de zorgsector (Solutions, de Viersprong). Sinds 2016 is hij Directeur Bedrijfsvoering bij U-center. Albert Hietink zal tot 1 februari nog gedeeltelijk actief blijven bij U-center.

Waarom U-center?

  • Patiënttevredenheid 8.2
  • Wetenschappelijk bewezen effectief
  • Multidisciplinaire aanpak
  • Integrale behandeling van meerdere diagnoses tegelijkertijd
Bel
Voor telefonisch contact kunt u bellen met:

0800-222 444 6

Op werkdagen:  09-20.00
Op feestdagen: 10-18.00
 
Mail
Agenda

Weten of het klikt?

Ontmoet onze medewerkers en krijg zekerheid. Bezoek een van de voorlichtingsavonden of een open dag. Kies zelf het moment.

Inschrijven Open Dagen voor professionals

Voorlichtingsbijeenkomsten
voor cliënten
sluiten