Hoogwaardig restaurant

De beste producten voor een goede gezondheid

Iedere patiënt kijkt uit naar de maaltijd. Het is een moment van ontspanning tussen de intensieve therapie door. Niet alleen de gezelligheid onderling telt, maar ook de kwaliteit van de maaltijden en de bediening. U-center draagt er zorg voor dat de kwaliteit hiervan altijd hoogstaand is. 

Dagverse producten

U-center werkt alleen met de beste producten, en koopt in bij leveranciers die ook Michelin sterrenrestaurants bedienen. Vrijwel alles wordt dagvers aangeleverd en op dezelfde dag geconsumeerd. In de keuken wordt voornamelijk gewerkt met regionale, biologische en seizoensgebonden producten. We zijn tégen conserveringsmiddelen. U ziet bij ons dus geen convenience food.

Verhoogde voedingswaarden

Door veel fruit, groenten, noten en peulvruchten te verwerken in onze sappen, sauzen en salades, verhogen wij de voedingswaarden met extra vitamines en mineralen. Dit is geheel in overeenstemming met de principes van Life Style Cooking. 

Elke dag anders

Onder leiding van de chef-kok werkt de hechte keukenbrigade aan een dagelijks wisselend menu. Gezond, biologisch verantwoord maar vooral erg lekker. In de 7 weken die patiënten bij ons zijn, krijgen ze iedere dag een andere hoofdmaaltijd voorgeschoteld. Als men toch een andere hoofdmaaltijd wenst (bijvoorbeeld vis of vegetarisch) is dat geen enkel probleem.

Diëten

Met speciale dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden. U dient dit liefst bij aanmelding op te geven. Desgewenst koken wij onder meer glutenvrij, natriumarm, suikervrij, lactosevrij, houden wij rekening met uw notenallergie etcetera.

Galleryname:
Resort
Gallerycategory:
Restaurant

Waarom U-center?

  • Patiënttevredenheid 8.2
  • Wetenschappelijk bewezen effectief
  • Multidisciplinaire aanpak
  • Integrale behandeling van meerdere diagnoses tegelijkertijd
Bel
Voor telefonisch contact kunt u bellen met:

0800-222 444 6

Op werkdagen:  09-20.00
Op feestdagen: 10-18.00
 
Mail
Agenda

Weten of het klikt?

Ontmoet onze medewerkers en krijg zekerheid. Bezoek een van de voorlichtingsavonden of een open dag. Kies zelf het moment.

Inschrijven Open Dagen voor professionals

Voorlichtingsbijeenkomsten
voor cliënten
sluiten