U-center als Vitality Building concept

Duurzaam en gezond gebouw

In bekende bouwdesignstromingen, zoals de Vitality Building filosofie en Qi-mag Feng Shui, staat een gebouw voor een organisme dat energie opneemt en aanwendt. In deze optiek is een gebouw vitaal wanneer het positieve energie kan aantrekken en vasthouden. Zoals in het menselijk lichaam alle bloedvaten uitkomen in het hart, komen in een gebouw alle energiestromen bij elkaar op een centrale plek. Een goed functionerend hart zorgt voor een gezond en vitaal lichaam/gebouw.

Rustbeleving

U-center heeft met een integrale aanpak van interieur en exterieur een zodanige rustbeleving weten te creëeren dat het gebouw als eerste in Nederland is gecertificeerd met een zilveren ‘Vital-Energy' kwaliteitszegel. Dit label van Vital Energy Consultancy GmBH in Duitsland staat voor een internationale normering van mensvriendelijke, duurzame en gezonde gebouwen.

Inrichting en kleuren

U-center dankt zijn vitaliteit en rustgevend thuisgevoel mede aan door Feng Shui bepaalde keuzen voor inrichting en kleuren. In het centrale punt - de bibliotheek, vijver en loungeruimte - dragen een speciaal geplaatst kwartskristal en het water in de vijver bij aan de positieve beleving van het gebouw. Hier komt de ‘bewoner' tot rust. Ook een optimale inrichting van het omliggend terrein, met gebruikmaking van landvitalisering volgens de leer van de geomantie, draagt hieraan bij. In het gebouw zijn voorts maatregelen getroffen om de slaapkwaliteit van de bezoekers te verhogen.

Vitale omgeving

Dit alles met één doel: een omgeving creëeren die bijdraagt aan het helingsproces in U-center. Voor de werking ervan maakt het niet uit of iemand omgevingsgevoelig is of niet. Iedereen voelt zich na verloop van tijd prettiger in deze vitale omgeving. En daar gaat het om in U-center. 

Wilt u meer informatie? Neem contact op met U-center

Waarom U-center?

  • Patiënttevredenheid 8.2
  • Wetenschappelijk bewezen effectief
  • Multidisciplinaire aanpak
  • Integrale behandeling van meerdere diagnoses tegelijkertijd
Bel
Voor telefonisch contact kunt u bellen met:

0800-222 444 6

Op werkdagen:  09-20.00
Op feestdagen: 10-18.00
 
Mail
Agenda

Weten of het klikt?

Ontmoet onze medewerkers en krijg zekerheid. Bezoek een van de voorlichtingsavonden of een open dag. Kies zelf het moment.

Inschrijven Open Dagen voor professionals

Voorlichtingsbijeenkomsten
voor cliënten
sluiten