Werken bij U-center

Projectleider ICT & VIPP GGZ (FT)

Het VIPP-GGZ programma is een groot IT-project bij U-center in Epen waar jij de verantwoordelijkheid over krijgt. Draag jij samen met ons bij aan de ommekeer in het leven van patiënten met psychische problemen en verslavingen? Ga dan deze uitdaging aan.

"Projectleider

Het VIPP-GGZ programma is een groot IT-project bij U-center in Epen waar jij de verantwoordelijkheid over krijgt. Draag jij samen met ons bij aan de ommekeer in het leven van patiënten met psychische problemen en verslavingen? Ga dan deze uitdaging aan.

Wat houdt de functie in?

Jij maakt projectplannen voor de implementatie van het VIPP-GGZ programma binnen U-center. Een subsidieprogramma vanuit de overheid dat er voor zorgt dat patiënten meer zicht hebben op hun eigen zorgproces en gezondheid en zelf meer keuzes kunnen maken. Actuele en volledige informatie is hierbij essentieel.

Dit enorme project bestaat uit drie modules:

 1. Patiënt en eHealth: bevordert de gegevensuitwisseling tussen de eHealth behandelmodules en het elektronisch patiëntendossier (EPD-systeem) van de instelling.
 2. Patiënt en Informatie: patiënten krijgen de beschikking over informatie uit hun eigen dossier door middel van een portaal of persoonlijke gezondheidsomgeving. Dit wordt mogelijk gemaakt door de gestandaardiseerde zorginformatiebouwstenen (ZIB’s).
 3. Patiënt en Medicatie: vergroot de medicatieveiligheid, ondersteunt het digitaal aanbieden van de voorgeschreven medicatie aan de algemene apotheek en biedt de mogelijkheid om een actueel medicatievoorschrift aan de patiënt te verstrekken.

Vanaf jouw eerste werkdag zet jij je 100% in voor het VIPP GGZ-project. Je begint met het opstellen van de projectplannen voor elke module en houdt hierbij rekening met de gestelde doelen. Deze resultaten moeten voor februari 2021 zijn behaald, anders zijn wij verplicht om de subsidie terug te betalen aan de overheid. Je stelt per module jouw eigen projectteam samen, waardoor je drie verschillende teams begeleid.

Maar er is meer. Het beheer van ons EPD-systeem Medicore valt ook onder jouw verantwoordelijkheid. Jij zorgt voor de optimalisatie en doorontwikkeling van dit systeem, samen met de leveranciers én de gebruikers.

 

Wie zoeken we?

Jij zet alles op alles om dit project tot een succes te maken. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je houdt je aan afspraken en je bent nieuwsgierig. Wij vinden het belangrijk dat jij weet wat het VIPP GGZ programma in houdt. Ook ben je een echte teamplayer, stuur je op resultaten en bewaak je de toegewezen budgetten.

Verder heb je:

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Ervaring als projectleider met middelgrote ICT-projecten  

 

Wat bieden wij?

Je komt te werken in ons U-center in Epen, een psychotherapeutisch behandelcentrum met een open en inspirerende bedrijfscultuur waar iedereen bereid is elkaar te helpen. Jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Jij krijgt daarom volop mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen.

 • Een marktconform salaris o.b.v. de GGZ cao (FWG 60/65 afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling via PFZW
 • Een functie voor 36 uur per week
 • Een unieke werkplek in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap.
 • Persoonlijk perspectief en goede vakgerichte ontwikkelingsmogelijkheden
 • Tweemaal per jaar een inspirerende medewerkersdag aan de hand van een relevant thema
 • Een restaurant waar je terecht kunt voor o.a. een heerlijke lunch en gratis vers fruit 
 • Gratis gebruik van het zwembad en de recent vernieuwde fitnessruimte op bepaalde tijden

Direct solliciteren of meer informatie?

Ben je meteen enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Wacht dan niet langer en stuur voor 26 september je sollicitatie. Heb je nog vragen? Bel gerust even met Astrid van Meeuwen, manager Zorg & Bedrijfsvoering, via 043-4559109. Wil je liever ‘live’ kennismaken en ons unieke behandelcentrum bekijken? Dat kan! Neem dan contact op met de afdeling HRM, via hrm@u-center.nl. Jouw reactie/sollicitatie zien we graag tegemoet! Je kunt deze richten aan de HR-manager, Jos Lemeer, via hrm@u-center.nl. Vermeld bij je solliciatie a.u.b. minimaal één referent waarmee wij contact kunnen opnemen.

Mail naar HRM

Kom naar een van onze informatiebijeenkomsten!

Meer info