Routebeschrijving naar Velp
Praktijk Overbeek (voorlichtingslocatie)

Praktijk Overbeek
Hoofdstraat 26a
6881 TH Velp

Uit de richting van Apeldoorn:

Komende vanuit de richting Apeldoorn gaat u vanaf de A50 naar de A12 richting Arnhem, afslag Arnhem-Oberhausen. Op de A12 verlaat u de snelweg bij knooppunt Velperbroek. Volg op het Velperbroek-circuit de afslag Velp. U komt nu op de President Kennedylaan. Volg de President Kennedylaan richting het centrum en rijd over het spoor. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf. Direct schuin tegenover ziet u het advocatenkantoor 'Drijber & Partners’ liggen. De praktijk Overbeek ligt achter dit advocatenkantoor. Om bij praktijk Overbeek te komen, dient u dan ook de oprijlaan direct gelegen aan het advocatenkantoor op te rijden. 

Uit de richting van Utrecht:

Komende vanuit de richting Utrecht neemt u vanaf de A12 de afslag Velp (u verlaat de A12 bij knooppunt Velperbroek). Volg op het Velperbroek-circuit de afslag Velp. U komt nu op de President Kennedylaan. Volg de President Kennedylaan richting het centrum en rijd over het spoor. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf. Direct schuin tegenover ziet u het advocatenkantoor 'Drijber & Partners’ liggen. De praktijk Overbeek ligt achter dit advocatenkantoor. Om bij praktijk Overbeek te komen, dient u dan ook de oprijlaan direct gelegen aan het advocatenkantoor op te rijden. 

Uit de richting van Arnhem (centrum):

Vanaf de Steenstraat rijdt u rechtdoor naar de Velperweg. Deze weg gaat vervolgens over naar de Arnhemsestraatweg en aansluitend op de Hoofdstraat. Wanneer u bent gearriveerd op de Hoofdstraat volgt u deze ca. 600 m. Na het 4e stoplicht na ca. 50 m ziet u het advocatenkantoor 'Drijber & Partners’ liggen. De praktijk Overbeek ligt achter dit advocatenkantoor. Om bij praktijk Overbeek te komen, dient u dan ook de oprijlaan direct gelegen aan het advocatenkantoor op te rijden. 

Uit de richting van Zutphen

Komende vanaf de A348 neemt u niet de afslag Velp maar rijdt u door tot het Velperbroekcircuit teneinde aldaar de afslag Velp te nemen (eerste afslag rechts). U komt nu op de President Kennedylaan. Volg de President Kennedylaan richting het centrum en rijd over het spoor. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf. Direct schuin tegenover ziet u het advocatenkantoor 'Drijber & Partners’ liggen. De praktijk Overbeek ligt achter dit advocatenkantoor. Om bij praktijk Overbeek te komen, dient u dan ook de oprijlaan direct gelegen aan het advocatenkantoor op te rijden. 

Uit de richting van Doetinchem:

Komende op de A12 E35 afslag Velp nemen op het knooppunt Velperbroek tweede afslag (afslag Velp) nemen naar de President Kennedylaan. Volg de President Kennedylaan richting het centrum en rijd over het spoor. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf. Direct schuin tegenover ziet u het advocatenkantoor 'Drijber & Partners’ liggen. De praktijk Overbeek ligt achter dit advocatenkantoor. Om bij praktijk Overbeek te komen, dient u dan ook de oprijlaan direct gelegen aan het advocatenkantoor op te rijden. 

Waarom U-center?

  • Patiënttevredenheid 8.2
  • Wetenschappelijk bewezen effectief
  • Multidisciplinaire aanpak
  • Integrale behandeling van meerdere diagnoses tegelijkertijd
Bel
Voor telefonisch contact kunt u bellen met:

0800-222 444 6

Op werkdagen:  09-20.00
Op feestdagen: 10-18.00
 
Mail
Agenda

Weten of het klikt?

Ontmoet onze medewerkers en krijg zekerheid. Bezoek een van de voorlichtingsavonden of een open dag. Kies zelf het moment.

Inschrijven Open Dagen voor professionals

Voorlichtingsbijeenkomsten
voor cliënten
sluiten